Kültür Sanat

Ünlü senarist Alper Alpözgen arkadaşının evinde ölü bulundu! Alper Alpözgen kimdir?

Ünlü senarist Alper Alpözgen Şişli’de, arkadaşının evinde ölü bulundu. Senaristin ölümü üzerine polis inceleme başlattı. Ölüm haberini duyan vatandaşlar ise internet sayfalarında “Alper Alpözgen kimdir?” sorusunun cevabını araştırıyorlar. Peki, Alper Alpözgen kimdir? Alper Alpözgen neden öldü? İşte merak edilen soruların cevapları…

 

“Kendimi iyi hissetmiyorum”

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Exxen dijital platformunda yayınlanacak dizi için senaristlik yapan Alper Alpözgen arkadaşının evinde ölü olarak bulundu. Merkez Mahallesi İskenderoğlu Sokak’ta 16.00 sıralarında gerçekleşen olayda, Alper Alpözgen’in, dün gece saatlerinde arkadaşını ziyarete geldiği öğrenildi. ‘Kendimi iyi hissetmiyorum’ diyerek, uyumak için misafir odasına geçen Alpözgen bir daha odadan çıkmadı.

Bunun üzerine arkadaşı Alpözgen’i uyandırmak için odasına geçti. Alpözgen’in yatağında hareketsiz şekilde yattığını farkeden ve panik olan ev sahibi, bir arkadaşını telefonla arayarak durumu bildirdi. Arkadaşının eve gelmesinin ardından, Alpözgen’i tekrar kontrol eden ev sahibi, daha sonra sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri tarafından Alpözgen’in hayatını kaybettiği bildirildi. Durum üzerine olay yerinde savcı eşliğinde polis inceme yaptı. Vucudunda darp izine rastlanmayan Alpözgen’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Alper Alpözgen kimdir?

Alper Alpözgen, Edebiyat, Roman kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Vahşi Şeyler kitabının yazarıdır. Alper Alpözgen tarafından yazılan son kitap “Vahşi Şeyler”, Kaplumbaa Kitap tarafından okurların beğenisine sunulmuştur. Ayrıca 2020 yılında Kanal D’de yayınlanan “Hizmetçiler” dizisinde senaristlik yapan Alpözgen, “Melek” programında “Azize’yi Tutmasınlar”adlı tiplemeye kadın kılığında hayat verdi. Gullüm Şov’un yazarı ve yönetmenliğini de yapan ünlü senaristin Exxen dijital platformu için komedi dizisi senaristi olarak görev aldığı öğrenildi.