Magazin

Ünlü şarkıcıdan üzen haber! Sosyal medya hesabından açıkladı

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun’dan sevenlerini üzecek haber geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Coşkun, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Salgın döneminde kurallara çok dikkat ettiğini belirten ünlü şarkıcı isyan ederek, “Dikkatsiz bir vatandaş hepimizi yaktı” dedi.

Aylin Coşkun, sevenlerini korkuttu. Instagram hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandığını duyurdu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN İSYAN ETTİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Coşkun, “Covid-19 salgını ilk çıktığı günden beri sebze ve meyveleri eldivenle tutup yıkıyordum. Ancak dikkatsiz bir vatandaş hepimizi yaktı. Tek duam bu hastalığın anneme bulaşmamış olması. Lütfen benimle temas kuranlar test yaptırsın. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

AYLİN COŞKUN KİMDİR?

1976’da Türk asıllı bir ailenin kızı olarak Almanya’da doğan sanatçı İzmir, Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi’ni bitirdi. 1997’de güzellik yarışması Miss Globe ‘da Türkiye Güzeli seçildi. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara’da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000’li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.