GündemMagazin

Ünlü şarkıcıdan kötü haber: Otizmli olduğunu duyurdu!

‘Unstoppable’, ‘Chandelier’ ve Cheap Thrills’ gibi şarkılarıyla dünya çapında ün kazanan Avustralyalı pop yıldızı Sia’dan kötü haber geldi. Sia’nın otizmli olduğunu duyurarak uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele ettiğini duyurdu

EVLAT EDİNDİ

Öte yandan, Sia 18 yaşında iki çocuğu evlat edinmişti. Oğullarından biriyle belgeselde tanıştığını söyleyen Sia, “Reality şovlara ve belgelesellere takıntılıyım. Bir belgesel izledim ve oğlumu gördüm” dedi. “Onu bulacağım ve onun annesi olacağım” diye düşündüğünü belirten ünlü şarkıcı, dediğini yapmıştı.

TORUN SAHİBİ OLDU

Sia, “Bugüne kadar yaptığım en güzel şey annelik” ifadesini kullanmıştı. Şarkıcı 2020 yılında verdiği röportajda torun sahibi olduğunu da açıklamıştı. Sia, “Küçük oğlumun iki bebeği oldu. Bir büyükanneyim artık. Bana Nana diyecekler” ifadesini kullanmıştı.

“OTİZM SPEKTRUMUNDAYIM”

Uyuşturucuyla mücadele danışmanı olan Carolyn Wiger’ın konuk olduğu ‘Rob Has a Podcast’e bağlanan Sia, “Ben otizm spektrumundayım ve uyuşturucu bağımlılığından iyileşme sürecindeyim” dedi.

Carolyn Wiger’a ve oğluna 100 bin dolar yardımda bulunacağını söyleyen 47 yaşındaki şarkıcı Sia, “45 yıl boyunca ‘insan kostümümü’ giymemin zamanı geldi’ diye düşünüyordum. Son iki yılda ise tamamıyla kendim oldum gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.