GündemMagazin

Ünlü Şarkıcıdan Korkutan Açıklama: Aşı Olmasam Ölecektim

Dünyaca ünlü yıldız gençlerin sevgilisi Billie Eilish Ağustos ayında geçirdiği covid-19 süreci ile ilgili konuştu. Tüm dünyada tanınan şarkılara imza atan genç şarkıcı bu genç yaşına rağmen covid-19’u çok ağır atlattığını belirterek, “Aşılı olmasaydım ölürdüm” ifadelerini kullandı. 19 yaşındaki şarkıcının iki doz aşıya rağmen covid-19’u çok ağır atlattığı öğrenildi.

2 Doz Aşıya Rağmen Covid-19 Sürecini Çok Ağır Atlattı

Tüm dünyanın tanıdığı 19 yaşındaki şarkıcı Billie Eilish The Howard Stern Show’a katıldı. Geçirdiği covid-19 dönemi ile ilgili konuşan genç şarkıcı, “Covid-19 sürecim kötüydü. Aşılı olmasaydım ölürdüm” dedi. İki doz aşısına rağmen bu dönemi çok kötü atlattığını belirten ünlü şarkıcı, “Ölmedim ve ölmeyecektim ancak bu ne kadar kötü durumda olduğumu değiştirmiyor” ifadelerini kullandı. İki doz aşılıyken ağustos ayında virüse yakalanan Eilish, iki ay boyunca kendini kötü hissettiğini söyledi.

Billie Eilish Kimdir?

Tam adıyla, Billie Eilish Pirate Baird O’Connell 18 Aralık 2001 yılında Los Angeles’ta dünyaya gelmiştir. Şarkıcı ve söz yazarıdır.

İlk single’ı “Ocean Eyes” ile tanınır hale geldi ve 2019 itibarı ile müzik listelerinde  194 milyondan fazla dinlendi. Ağustos 2017’de “Don’t Smile At Me” albümünü çıkardı. Eilish’in Mart 2019’da çıkardığı “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” adlı albümü on beş ülkede bir numaralı albüm oldu. Aynı albümde yer alan “Bad Guy” adlı şarkısı da birçok ülkede bir numaralı şarkı oldu. Genç yaşına rağmen 62. Grammy Ödülleri’nde altı dalda adaylığı bulunup beş dalda ödül almıştır.