Magazin

Ünlü şarkıcıdan acı haber geldi: Hayatını kaybetti!

Ünlü şarkıcıdan acı haber geldi. Geçtiğimiz hafta intihar teşebbüsünde bulunan 48 yaşındaki CoCo Lee, hayatını kaybetti. Lee’nin vefat haberi sevenlerini yasak boğdu. Kötü haberi ünlü şarkıcının kardeşi duyurdu.

İntihar teşebbüsünde bulunan CoCo Lee, hastanede tedavi görürken hayatını kaybetti. Lee’nin 48 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi. Acı haber şarkıcının kardeşi tarafından Facebook üzerinden açıklandı. Yapılan açıklamada, Lee’nin bir süredir depresyonda olduğu ve 2 Temmuz’da intihar girişiminde bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, “CoCo profesyonel yardım alsa da ve depresyonla mücadelesinde elinden geleni yapsa da maalesef içindeki şeytan onun iyi yanını aldı” denildi.

COCO LEE KİMDİR?

Hong Kong doğumlu müzisyen 9 yaşındayken ABD’ye taşınmış ve müzik kariyerine burada başlamıştı. Lee, 1998 yılında Disney filmi Mulan’ın Reflection isimli şarkısıyla tanınmıştı. Oscar Ödül Töreni’nde performans sergileyen ilk Çinli-Amerikalı olarak tarihe geçen Lee, Chanel isimli moda markasının da ilk Çinli yüzü olmuştu.

Özellikle Çin’de bir süper yıldız olarak görülen Lee’nin ölümü büyük üzüntü yarattı.