Magazin

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci’den yıllar sonra herkesi paramparça edecek bir kanser açıklaması geldi; “Korkmayın ben çok iyiyim…”

Pop müziğin unutulmaz isimlerinden biri olan Hilal Cebeci, özellikle 90’ların sonu ve 2000’li yılların başına damgasını vurmuştu. Seslendirdiği parçalar ile hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, bir süredir müzik piyasasından uzak duruyordu. Geçtiğimiz gün bir paylaşım gerçekleştiren Hilal Cebeci, sevenlerine üzücü bir haber verdi. Sağ göğsünde bir kitle tespit edildiğini duyuran Hilal Cebeci, meme kanserine yakalandığını açıkladı. Bu açıklamayı gerçekleştirdiği paylaşımı kısa süre içerisinde kaldıran Hilal Cebeci, ameliyat olacağını da takipçilerine bildirmişti.

HİLAL CEBECİ, CANSERE YAKALANDIĞINI DUYURDU

Şimdilerde 46 yaşında olan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, geçtiğimiz gün kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği paylaşım ile sevenlerine üzücü bir haber veren Hilal Cebeci, paylaşımında kullandığı; “Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin” ifadeleriyle meme kanserine yakalandığını duyurdu. Açıklamasına takipçilerini kendi sağlık kontrollerini ihmal etmemesi yönünde uyararak devam eden Hilal Cebeci, bu konuya ilişkin ise; “Sizler de benim gibi düzenli kontrol yaptırmalısınız. Üzüleceğinizi biliyorum, paylaşmayacaktım fakat, doktorum benim gibi çok kişiye seslenebilen kişilerin farkındalık sağlamasını önerdi” dedi.

PAYLAŞIM KISA SÜRE İÇERİSİNDE KALDIRILDI

Meme kanserine yakalandığını kendi paylaşımı ile duyuran ünlü isim Hilal Cebeci, paylaşımını; “Lütfen kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı, ama olsun, ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim” sözleriyle sonlandırdı. Bir süre paylaşımını sosyal medyada tutan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, kısa bir süre sonra paylaşımını kaldırdı. Ancak, Hilal Cebeci’nin paylaşımını neden kaldırdığı öğrenilemedi.