GündemMagazin

Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan’dan güzel haber!

İzmir’de beyin ölümü gerçekleşen ünlü şarkıcı 45 yaşındaki Hakan Taşıyan’dan güzel haber geldi. Çoklu orgn yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan’a uygun karaciğer bulundu.

NAKİL GERÇEKLEŞTİ

Operasyonla alınan karaciğer dün akşam Ankara Şehir Hastanesine getirilerek Taşıyan’a nakledildi. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlık durumu iyi olan Taşıyan’a, bir kaç gün içinde kız kardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.

“ARTIK BİR ARAYIŞ KALMADI”

Hakan Taşıyan’ın arkadaşı Hakan Yılmaz, “Şu anda mutlu günümüz. Dün akşam itibarıyla karaciğer nakli gerçekleşti. Ardından birkaç gün içinde böbrek nakli gerçekleşecek. Dün geceyi hastanede geçirdik, uzun süren bir operasyon. Hakan Taşıyan’ın sabah ‘iyiyim’ dediğini içeriden öğrendik. İnşallah daha da iyi olacak. Daha güzel sağlık haberlerini sizlerle paylaşacağız” dedi. Böbrek nakli için kız kardeşinin hazır olduğunu kaydeden Yılmaz, “Ancak birkaç gün sonra gerçekleşecek. Artık bir arayış kalmadı. Arayış bundan sonra sağlıktan yana, güzel haberlerden yana. Sağlığına kavuştuğunu, ayağa kalktığını aktarmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.