GündemMagazin

Ünlü oyuncudan acı haber! Oyunculuğu bırakıp cam silmeye başlayan Dieter Brummer hayatını kaybetti

Avustralya TV’lerinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Home and Away dizisinde rol alan ve oyunculuğunun zirvesinde olduğu sırada cam silme işine giren Dieter Brummer’dan acı haber geldi. Dieter Brummer evinde ölü bulundu. Ölüm nedeni ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.

CAM TEMİZLEME İŞİNE GİRMİŞTİ

Dieter Brummer, oyunculukta yıldızı giderek parlarken, asıl büyük tutkusu olan tırmanma konusundaki becerilerini geliştirdiği gerekçesiyle cam temizleme işine girmişti. Brummer, 1992’den 1996’ya kadar Avustralya TV’lerinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Home and Away dizisinde rol aldı ve daha sonra hastane draması Medivac ve suç dizisi Underbelly: A Tale of Two Cities’de rol aldı. Kazananlar ve Kaybedenler, Komşular, Underbelly: The Golden Mile’de rol almıştı.

ACI KAYBI BÖYLE DUYURDULAR

Dieter Brummer’ın ailesi bu acı kayıpla ilgili bir açıklama yayınladı. Acılı aile, dünyanın kendileri için ‘asla eskisi gibi olmayacağını’ belirtti. Facebook üzerinden yapılan açıklamada “Yakışıklı, yetenekli, eğlenceli, karmaşık ve sevgili Dieter’imizi cumartesi sabahı kaybettik” denildi. Açıklamada şu satırlara da yer verildi: “Hayatlarımızda büyük bir boşluk bıraktı ve dünyamız asla eskisi gibi olmayacak. Düşüncelerimiz, onu tanıyan, seven veya yıllar boyunca onunla çalışan hepinize iletilir.

Brummer, bir röportajında oyunculuğa sırtını döndükten sonra neden cam temizleme işine girdiğini anlatmıştı. Brummer, “İnsanlar benim sadece bir pencere temizleyicisi olduğumu söylüyor, gerçekte bundan çok daha fazlası” diyen Brummer, kaya tırmanışı becerilerini yeni mesleğinde kullanabildiğini ve kendisine verdiği ‘yaşam deneyimi’ için minnettar olduğunu söylemişti. Brummer, o dönemdeki röportajında “Sadece biraz gerçek hayat deneyimi yaşamak istedim, ama her zaman bir noktada oyunculuk oyununa geri dönmeyi düşündüm” diye konuşmuştu.