GündemMagazin

Ünlü oyuncudan acı haber: 46 yaşında hayatını kaybetti!

Dünya ekran tarihinin en uzun soluklu dizisi olan EastEnders ile yıldızı parlayan İrlandalı oyuncudan acı haber geldi. Ünlü oyuncu Melanie Clark Pullen, 46 yaşında kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

HAYATINI KAYBETTİ

2019 yılında göğüs kanseri teşhisi konulan Pullen, bir yıl sonra hastalığı yendiğini açıklamıştı. 2020’de The Irish News’a konuşan Melanie Clark Pullen, o dönemde vücudunun kanserden tamamen arındığını söylemişti.

Fakat geçtiğimiz yılın haziran ayında hastalık bu kez beyninde ortaya çıkmıştı. İrlandalı oyuncu, hastalıkla mücadelesini de sosyal medya hesabından hayranlarıyla adım adım paylaşmıştı. Ancak tekrarlayan hastalığın ardından gördüğü radyoterapi ve kemoterapi tedavileri bile sonuçsuz kaldı ve Pullen hayata veda etti. Melanie Clark Pullen’ın meslektaşları sosyal medya üzerinden onu kaybetmenin acısını paylaştı.

ÜÇ ÇOCUK ANNESİYDİ

Melanie Clark Pullen, 1997 ile 1999 yılları arasında dünya ekran tarihinin en ünlü ve uzun süreli yapımlarından biri olan ‘EastEnders’ dizisinde kamera karşısına geçmişti. Pullen, daha sonra ‘Demiryolu Çocukları’ adlı dizide rol almıştı. Ünlü aktris; ‘Ordinary’, ‘Camelot’ ve ‘Casualty’ gibi yapımlarda da rol almıştı.