Kültür Sanat

Ünlü Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti!

Son günlerde katıldığı bir programda lisede mini etek giyen kızlarla kendi kültürünün bir olmadığını söyleyerek tartışma konusu olan Öykü Çelik yine şaşırttı. Ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile aşkını ilan etti.

Cihan Şensözlü’nün YouTube kanalında yayınlanan ‘Sanane Cihanna’ programına katılan Oyuncu Öykü Çelik burada yaptığı açıklamalar ile gündem olmuştu.

Kültürümü mü reddedeyim?

Programda, “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” ifadelerini kullanan Çelik, eleştiri oklarının da hedefi haline gelmişti. Ünlü Oyuncu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Sevgilisi ile pozunu paylaştı

Öykü Çelik instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile aşkını ilan etti. Sevgilisi İsmail Berhan ile çekilen fotoğrafını arkadaşının hesabından alarak paylaşan oyuncu sevgilisi ile çekilen pozuna kalp emojisi koydu.

Sol Yanım dizisinin Serra’sı Özge Yağız’ın sevgilisi rol arkadaşı çıktı!

Star TV’de izleyici karşısına geçen Sol Yanım dizisinde Serra karakterinde rol alan Özge Yağız’ın sevgilisi herkes tarafından merak ediliyor. İşte Sol Yanım Dizisinin başarılı oyuncusu Özge Yağız’ın sevgilisi!

Bir dönem günlük dizi olan Yemin dizisinin başrolünde yer alan ve herkes tarafından bu diziyle tanınan Özge Yağız, Sol Yanım dizisinde de daha ilk bölümden oyunculuk başarısını gösterdi. Şimdi birçok kişi tarafından Özge Yağız’ın sevgilisinin kim olduğu merak ediliyor. Başarılı oyuncunun dizide başrolü paylaştığı partneriyle aşk yaşadığını haberini duyanlar çok şaşırdı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Jülide Ateş’in programına katılan Pınar Altuğ’dan Çocuklar Duymasın açıklaması!

Çocuklar Duymasın’da uzun yıllar rol alan başarılı oyuncu Pınar Altuğ Jülide Ateş’in programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. “Çocuklar Duymasın RTÜK’ten korktu mu” sorusuna açıklama yaptı.


Çocuklar Duymasın’da son sezon öpüşmeme kuralı da yıkılmıştı. Tamer Karadağlı’nın canlandırdığı taş fırın erkeği Haluk ile Pınar Altuğ’un canlandırdığı Meltem karakteri ilk kez öpüşmüş ve sosyal medyada gündem olmuştu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Eski Survivor yarışmacısı Merve Aydın kötü haberi duyurdu! ‘Bebeğimi emzirirken…’

Eski Survivor yarışmacısı Merve Aydın, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına alan Aydın, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda bebeğini emzirirken pozitif çıktığını söyledi.

Yıllar önce Survivor’a katılarak adını geniş kitlelere duyuran Merve Aydın, kasım ayının son günlerinde ilk bebeği Mehmet Barlas’ı kucağına aldı. Hamilelik sürecini ve doğumdan sonraki günleri evinde geçiren Aydın’ın önce eşi sonra da kendisi koronavirüse yakalandı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Sihirli Annem’in çocuk oyuncuları kim olacak?

Bir zamanlar Kanal D ekranlarında rüzgar estiren Sihirli Annem dizisi yeni kadrosu ile Exxen isimli platformda yayınlanacak. Oyuncuları belli olmaya başlayan dizide çocuk oyuncuları ise kimlerin canlandıracağı merak konusu oldu. İşte yeni Sihirli Annem’de yer alacak çocuk oyuncular…

Acun Ilıcalı‘nın Exxen isimli platformunda yayınlanmak üzere Sihirli Annem dizisi yeniden çekilmeye başlandı. Eski kadrodan isimlerin yer almadığı dizi için yeni oyuncu seçimleri yapıldı. Merakla beklenen dizide çocuk rollerini kimlerin canlandıracağı merak ediliyordu. Çocuk oyuncularında belli olduğu ortaya çıktı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.