Kültür SanatMagazin

Ünlü oyuncu o sahneyle Çukur dizisine geri döndü! Haftaya neler olacak?

4 Sezondur reyting rekorları kıran dizi Çukur'un dün yayınlanan 97. bölümünde, en büyük abi Kahraman Koçovalı sürprizi yaşandı. Dizinin ilk sezonunun ilk bölümünde kardeşi Vartolu tarafından öldürülen Kahraman Koçovalı, 97. bölümde Azer Kurtuluş'un hayatını kurtaran kişi olarak gösterildi.

Show TV’de yayınlanan Ay Yapım imzalı dizi Çukur’un 4. sezon 3. son bölümü 21 Eylül Pazartesi akşamı seyircisiyle buluştu. Diziyi izleyen seyirciler son bölümde büyük bir sürprizle karşılaştı. Mustafa Üstündağ’ın oynadığı ve ilk bölümde öldürülen Kahraman Koçovalı karakteri yeniden dizide yer aldı.

Geceyi Azer ile geçiren Karaca gün ağarınca Azer’in odasından çıkarken gözüne bir dolapta duran “K.K” imzalı bir mendil ilişti. Azer’e mendili nereden bulduğunu soran Karaca, Azer’in ilk İstanbul macerasını ve Kahraman Koçovalı’nın Azer’i nasıl kurtardığını dinledi.

Mustafa Üstündağ, son olarak rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılmıştı. Mustafa Üstündağ’ın Çukur’a geri dönüp dönmeyeceği ise önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

97. BÖLÜM NEFESLERİ KESTİ

97. Bölümde mahallesinden ve evinden ayrılan Yamaç Efsun’a sığındı. Onları bir arada gören Nehir hepsinin hayatlarını etkileyecek bir karar aldı. Erdenetler cephesinde ise Arık ve Seren gizemli düşmanlarının peşindeyken Arık’ın hayatı aniden tehlikeye girdi. Cengiz Erdenet sürpriz bir isimle işbirliği yaparak Yamaç’ı yanında durması için ikna etmeye bir adım daha yaklaştı. Karşılarındaki düşmanın büyüklüğünü hiç beklenmedik bir saldırıyla birlikte bir kez daha anlayan Çukur halkı ve Koçovalıların mahallelerini korumak için kenetlenme anları nefesleri kesti ve Yamaç’ın yokluğunda Çukur’da taşlar yerinden oynadı.

Dizinin final sahnesinde ise sevdiği adamla evlenmek üzere olan Karaca, aşkı ile ailesi arasında hayatının en zorlu kararını vermek zorunda kaldı.

HAFTAYA NE OLACAK?

98. Bölümün fragmanında Karaca’nın ne karar vereceği henüz belli olmazken, Çukur’da işler iyice kızışacak. Cengiz Erdenet, gücünü ve kararlığını göstermek için Koçovalı’ları şoka sokacak bir harekete imza atacak.