Magazin

Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, kasığına kadar çıkan yırtmacı ile yürekleri hoplattı!

Yapımcıları peşinden koşturan güzelliğe ve yeteneğe sahip olan Melike İpek Yalova, son oynadığı dizinin sezon finali yapmasının ardından dinlenmeye çekildi. Şu sıralar tatilde olan ünlü oyuncu, Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya devam ederek takipçileri ile iletişimi kesmemeye özen gösteriyor.

Rol aldığı diziler ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Melike İpek Yalova, oyunculuk yeteneği ile olduğu kadar güzelliği ile takdirleri toplamayı başarıyor. İri gözleri, uzun kirpikleri ve anlamlı bakışları ile Türk sinemasının eskimeyen güzellerinden Türkan Şoray’a benzetilen Yalova, verdiği cüretkâr pozlar ile de gündemde kalmayı başarıyor.

Son olarak Instagram hesabından paylaştığı derin yırtmaçlı fotoğrafları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu, fiziği ile kendisine hayran bıraktı. Özel hayatını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden Melike İpek Yalova, paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Melike İpek Yalova’dan İddialı Fotoğraf Paylaşımı!

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın başrollerini paylaştığı Mahkûm isimli dizide rol alan ve performansı ile alkışları toplayan Melike İpek Yalova, geçtiğimiz günlerde aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir fotoğraf karesi paylaştı. Ünlü oyuncunun fotoğrafı, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı.

Kasığına kadar yırtmacı olan siyah bir elbise ile objektiflere poz veren Melike İpek Yalova, güzelliği ile adeta büyüledi. Oyuncunun fit hali de dikkatlerden kaçmadı.

Beğeni Yağmuruna Tutuldu!

Instagram hesabından paylaştığı derin yırtmaçlı fotoğrafı ile sosyal medya kullanıcılarının beğenilerini kazanan Melike İpek Yalova, dakikalar süren bir beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun fotoğrafı, kısa süre içerisinde yüzbinlerce beğeni aldı.

Duyanlar Şaştı Kaldı!

Öte yandan Melike İpek Yalova’nın eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı olduğunu yeni öğrenenler de genç oyuncunun Instagram hesabına yaptıkları yorumlar ile şaşkınlıklarını gösterdi.