Magazin

Ünlü oyuncu Kubilay Aka’nın başı, şantajcılar ile belaya girdi: 60 bin dolar vermezsen, aile hayatını bitireceğim!

Son dönemlerin parlayan yıldızlarından olan ünlü oyuncu Kubilay Aka, bu kez oyunculuk performansları ile değil özel hayatı ile gündeme geldi. Cinsel içerikli görüntüleri nedeni ile nisan ayında şantajcılara 40 bin dolar kaptıran yakışıklı oyuncu, yine şantajcılar tarafından yakın takibe alındı.

NİSAN AYINDA 40 BİN DOLAR ÖDEDİ!

Geçtiğimiz nisan ayında telefonuna gelen bir mesaj ile sarsılan ünlü oyuncu Kubilay Aka, cinsel içerikli görüntüleri sebebi ile kimliği belirsiz kişiler tarafından tehdit edildi. Yakışıklı oyuncudan, görüntülerin yayınlanmaması için 40 bin dolarlık ödeme istendi.

Kendisine ait olduğunu düşündüğü görüntülerin sosyal medyaya düşmesi ile birlikte itibar kaybı yaşayacağını düşünen bu sebep ile de şantaja boyun eğen Kubilay Akan, dolandırıcıların nisan ayında gönderdikleri hesap numarasına, tam 40 bin dolar yatırdı.

GERİ GELDİLER!

Nisan ayında 40 bin dolar ödeme alan dolandırıcılar, geçtiğimiz günlerde tekrar piyasaya çıktı. Kubilay Aka’nın telefonuna yabancı bir telefon numarasından yine cinsel içerikli görüntüler gönderen ancak bu kez 60 bin dolar isteyen dolandırıcılar, istedikleri cevap ile karşılaşamayınca ünlü oyuncuyu tehdit etti. Görüntülerde yer alan kişinin kendisi olmadığını bu neden ile de 60 bin dolarlık ödemeyi göndermeyeceğini belirten Kubilay Aka’ya evinin adresini gönderen ve yakın takipte olduklarını ima eden dolandırıcılar, “aile hayatını bitireceğim” tehdidinde bulundu.

SAVCILIĞA BAŞVURDU!

Nisan ayında 40 bin dolar ödemiş olmasına rağmen aylar sonra tekrar şantajcıların yakın takibine alınan Kubilay Aka, bu kez tehdit mesajlarına boyun eğmedi ve soluğu savcılıkta aldı. Kendisini tehdit eden kimliği belirsiz kişilerden şikayetçi olan Kubilay Aka, suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, konuya ilişkin soruşturma başlattı.