Magazin

Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu!

Home and Away dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Dieter Brummer, evinde ölü bulundu. Ani ölümü herkesi şoke ederken ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.

Home and Away dizisiyle ünlenen 45 yaşındaki Dieter Brummer evinde ölü bulundu - Sputnik Türkiye

Bir ihbar üzerine Glenhaven Yolu üzerindeki bir evi kontrol etmeye giden polisler, Avustralyalı ünlü dizi oyuncusu Dieter Brummer’i evinde yaşamını yitirmiş halde buldu. Ardından polis raporunda “Evin içinde bir erkek cesedi bulundu, ölümünün şüpheli olmadığına inanılıyor. Adli tabip için bir bilgi raporu hazırlanacak” denildi.

Ünlü oyuncunun acılı ailesi ise “Yakışıklı, yetenekli, eğlenceli, karmaşık ve sevgili Dieter’imizi cumartesi sabahı kaybettik. Hayatlarımızda büyük bir boşluk bıraktı ve dünyamız asla eskisi gibi olmayacak” dedi.

Dieter Brummer kimdir?

Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu

“Home and Away” dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu 90’lı yıllarda bu dizideki Shane Parrish rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti. Brummer, bu rolü 1992 ile 1996 yılları arasında canlandırdı. Brummer daha sonra Underbelly’nin 2. ve 3. sezonlarında yozlaşmış polis Trevor Haken’i canlandırdıktan sonra uzun bir süre bir daha ekranlarda boy göstermemişti.

2011’de ünlü Neighbours dizisiyle kısa bir süre Troy Miller rolünü canlandırdı. Son rolü ise 2014’te Winner and Losers dizisindeki Jason Ross oldu. Dieter Brummer son dönemde kendi kurduğu cam temizleme şirketini yönetiyordu.