GündemMagazin

Ünlü oyuncu Deniz Uğur Erdinç Güler ile evleniyor!

Ünlü oyuncu Deniz Uğur’dan sevenlerine müjdeli haber geldi. 47 yaşındaki başarılı oyuncu Deniz Uğur’un kendisi gibi oyuncu Erdinç Güler ile haftaya evleneceği öğrenildi. Nikah işlemlerine başlayan çift şuanlık net bir açıklama yapmasa da Erdinç Uğur konuyla ilgili “Evet doğru ama çok az kişi biliyor nasıl öğrendiniz. Deniz Hanım nikah için sağlık raporu aldı ama ben almadım” dedi. Deniz Uğur ise “Evet doğru, nikah tarihini Erdinç bey ile birlikte açıklarız.” ifadelerinde bulundu.

“DENİZ’İN NE YAPACAĞINI GÖZÜNDEN ANLIYORUM”

Deniz Uğur ile Erdinç Gülener 4 yıl önce rol aldıkları “Bir Deli Sevda” dizisinde karı-koca rolüyle izleyici karşısına çıkmış ve verdikleri bir röportajda aşk-sevda duygularını dile getirmişti. Erdinç Gülener, “Mesela biz Deniz’le karı-koca oynuyoruz ve ben çok rahat ediyorum. Deniz’in ne yapacağını gözünden anlıyorum. Konuşmadan anlaşabiliyoruz.

“SEVDANIN HER TÜRÜ DELİCEDİR”

“Günümüz şartlarında ‘bir deli sevda’ yaşamak mümkün mü sizce? sorusuna ise Gülener, “Tabii ki mümkün. Sevda, aşk her zaman var. İlişkilerde biraz yıpranmış olabiliriz ama hala delice sevdalar var ve bir yerlerde yaşanıyor, biliyorum.” derken Deniz Uğur ise, “Sevdanın her türü delicedir. Aşk dediğimiz şey çok mantıklı bir şey değil. Seçerek, ölçüp biçerek düşünerek karar veremezsin o duyguya. Zaman içinde tecrübe kazandıkça belki bu duyguyu dizginlemeyi öğreniyoruz. Daha mantıklı seçimler yapabiliyoruz. Ama bu da bir tercih.” yanıtını vermişti.