Magazin

Ünlü modelin Pakistan’da düşen uçakta olduğu ortaya çıktı!

Pakistan'ın Karaçi kentinde evlerin üstüne uçak düştü. Uçak kazasına dair detaylar gelmeye devam ederken, ünlü model Zara Abid'in de düşen uçakta olduğu öğrenildi.

Pakistan’ın Karaçi kentinde 107 kişilik yolcu uçağı düştü. Pakistan Uluslararası Havayolları’na ait Lahor-Karaçi seferini yapan Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Karaçi kentinde Jinnah Uluslararası Havaalanı’na inişe geçtiği sırada evlerin üzerine düştü. Karaçi Belediye Başkanı uçakta bulunan 107 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Ünlü model Zara Abid’in de düşen uçakta olduğu ortaya çıktı. Peki, Zara Abid kimdir?

Uçağın yolcu listesinin de paylaşılmasıyla düşen uçakta, Pakistanlı ünlü model Zara Abid’in de olduğu ortaya çıktı.

UÇAK EVLERİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Karaçi Belediye Başkanı Wasim Ahtar kazada uçakta bulunanlardan kimsenin kurtulduğunu düşünmediklerini ifade ederek durumun henüz netlik kazanmadığını duyurdu. Ahtar en az 5-6 evin yıkıldığını, enkaz altında kalarak ölen kimsenin olup olmadığının ise henüz belirlenemediğini aktardı.

Ordudan yapılan açıklamada, bölgeye askeri acil müdahale ekiplerinin gönderildiği ve kurtarma çalışmalarına başlandığı belirtildi. Kazanın boyutunu görmek için askeri bir helikopterin havalandığı da ifade edildi.

ZARA ABİD KİMDİR?

Zara Abid, dünyaca ünlü Pakistanlı bir mankendir. 4 Nisan doğumlu olan Zara Abid, Pakistan’ın Lahor kentinde doğmuştur. Daha sonra ailesiyle birlikte Karaçiye taşınmış ve eğitim hayatına Karaçi’de başlamıştır.

Lisans eğitimini ülkesi Pakistan’da tamamlayan Zara Abid, ülkesindeki birçok ünlü modacı ile çalışmıştır. Ayrıca Zara Abid, Pakistan yapımı Chaudhry filminde de rol almıştır.