Magazin

Ünlü Modacı'nın Düğününde Tarkan ve Ebru Gündeş Düeti

Megastar Tarkan, yıllar sonra ilk kez düğün sahnesine çıktı.

Son yıllarda kimse ile düet yapmayan Tarkan düğün sahnesinde Ebru Gündeş ile müthiş bir düet yaparak geceye damga vurdu.

Modacı Gülnur Güneş’in düğününde sahneye çıkıp şarkılar söyleyen Tarkan, davetlilere müzik şöleni yaşattı.

Gülnur Güneş, ünlü şarkıcıya teşekkür ederken, “ Asla bir düğünde sahneye çıkıp, şarkı söylemeyeceğini biliyoruz. Bizim için yaptın” dedi.

METİN GÜNEŞ’İN KIZI GÜLNUR GÜNEŞ VE YİĞİT DOĞAN ÇELİK EVLENDİ!

İş adamı Metin Güneş’in kızı Gülnur Güneş ve Yiğit Doğan Çelik dün gece görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Modacı Gülnur Güneş kimdir? Yiğit Doğan Çelik

Ankara’da doğan Gülnur Güneş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler okurken, modaya olan ilgisini profesyonel bir alana taşımaya karar vererir. Aynı anda İstanbul Moda Akademisi’ne başlar. Her iki taraftaki eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra, moda dünyasına kararlı bir giriş yapan Gülnur Güneş, Nişantaşı’nda ki şık butiğinde tasarımlarını moda severlerle buluşturuyor. 

Gülnur Güneş: Tarkan’la düğününde tanıştık

Tarkan’ın Harbiye Açıkhava Konserleri’ndeki kostümlerinde imzası olan Gülnur Güneş, Tarkan ile tanışmasını “Almanya’daki düğün töreni vesilesiyle tanıştım. Düğününe davetliydim, düğün esnasında çalışmalarımı beğendiğini söyledi. Çok değerli anlardı bunlar. Daha sonra Almanya’da bir yemekte bir araya geldik ve çalışmamız o buluşmada şekillendi.” dedi.

Ünlü modacı‘nın düğününde Aleyna Tilki‘den, Şeyma Subaşı‘ya, Işıl Reçber‘den ünlü işletmeci Serkan Koca‘ya kadar herkes vardı.

Gülnur Güneş ismini bilmeyenler, Twitter’da ve İnstagram’da “kim bu kadın ki düğününde Tarkan sahne alıyor diye “tag” açtılar.

Bir yanıt yazın