Magazin

Ünlü isme şok suçlama!

Yaptığı paylaşımlarıyla ilgileri üzerinde toplayan ünlü isim Aslıhan Alkoçlar’a yöneltilen şok suçlama sosyal medya gündemine oturdu.

Sosyal medya üzerinden tanıtımını yapması için kendisine gönderilen ürünleri tanıtmadığı ve markaları engellediği iddia edilen Aslıhan Alkoçlar; “Beğenmediğim için ürünleri tanıtmadım” diyerek kendini savundu.

Ortaya atılan iddiaya göre Alkoçlar, sosyal medya hesabı üzerinden reklamlarını yapmak için markalardan ürünlerini talep etti. Ürünleri teslim aldıktan sonra reklamlarını yapmayan ünlü isim, markaların sosyal medya hesaplarını da engelledi.

Alkoçlar ile markalar arasında geçen yazışmalar ise “Zamazingo” isimli instagram hesabı üzerinden ifşa edildi. Markanın iddiasına göre Alkoçlar’ın kendilerine “Çok güzel bir marka. Bana yollarsanız severek post ederim” dedikten sonra ürünleri aldı fakat reklamları yapmak yerine markanın hesaplarını engelledi.

Markalar ürünlerini teslim alan Alkoçlar’ı dolandırıcılık yapmak ile suçladı.

ÖNCELİKLE BENİM ÜRÜNE İNANMAM GEREKİYOR

Hakkında ortaya atılan iddialara yine sosyal medya üzerinden cevap veren Aslıhan Alkoçlar ise, “Göz önünde bir genç olduğum ve stilim beğenildiği için markalar bana kıyafet yolluyorlar. Ancak ben gelen her hediyeyi burada post edemem. Takdir edersiniz ki öncelikle ürüne benim inanmam gerekiyor” dedi.

Kendisine gönderilen ve tanıtımını yapmadığı ürünleri ihtiyaç sahibi gençlere ilettiğini belirten Alkoçlar, markaları engellediği yönündeki iddiaları ise reddetmedi. Reklamlarını yapması için sürekli taciz edildiğini belirten Alkoçlar, “Sırf gönderdiği ürünü kullanmam ya da kıyafeti giymem için -haddini aşarak- durmaksızın edilen telefonlar, atılan mesajlarla bir kişiyi taciz etmek ne demek? Bu aşırı rahatsızlık veren hareket sonucunda bahsettiğim markayı engelledim” ifadelerini kullandı.