Gündem

Ünlü isimden kötü haber: Yoğun bakıma kaldırıldı!

‘Saving Private Ryan’ (Er Ryan’ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore’den kötü haber geldi. 61 yaşındaki ABD’li aktörün evinde beyin anevrizması geçirdiği bu nedenden dolayı hastanede yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü aktörün sözcüsü Charles Lago konu ile ilgili CNN’e açıklamada bulundu.

Charles Lago, CNN’e yaptığı açıklamada Sizemore’un durumunun kritik olduğunu aktararak; “Ailesi durumun farkında ve gelişmeleri bekliyor. Şu anda başka bir güncelleme yok” ifadelerini kullandı.

TOM SİZEMORE KİMDİR?

Aktör, 2000 yılında ‘Witness Protection’daki rolüyle, ‘Televizyon İçin Yapılan Bir Mini Dizi veya Sinema Filminde En İyi Performansı’ dalında Altın Küre Ödülü’ne aday gösterilmişti. Ünlü isim, yakın zamanda ise ‘Twin Peaks’ ve ‘Cobra Kai’ dizilerinde yer almıştı.

Sizemore, kariyeri boyunca bir dizi yasal sorun da yaşamıştı. Oyuncu, Eski nişanlısı Heidi Fleiss ile olan ilişkisinden kaynaklanan aile içi şiddet suçlamalarından 2003 yılında hüküm giymişti.

Tom Sizemore, CNN’den Larry King’e 2010 yılında verdiği bir uyuşturucu bağımlısı olduğunu söylemiş ve ‘Celebrity Rehab with Dr. Drew’ adlı reality şovun 2010 yılındaki sezonuna katılmıştı.