Magazin

Ünlü isim koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

Dünyaca ünlü illüzyonist Roy Horn, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Horn’un ölümüyle sarsılan sahne arkadaşı Siegfried Fischbacher duygusal açıklamada bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyaca ünlü illüzyonist Roy Horn, 75 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Horn’un ölümünün ardından sahne arkadaşı Siegfried Fischbacher “Dünya büyük bir ismi kaybetti ama ben en iyi arkadaşımı kaybettim.” dedi.

İllüzyon gösterileriyle tanınan ünlü Siegfried ve Roy ikilisinden Roy Horn hayatını kaybetti.

‘EN İYİ ARKADAŞIMI KAYBETTİM’

75 yaşındaki Horn’un basın sözcüsü Dave Kirvin, ölümün Koronavirüs’e bağlı olarak Las Vegas’ta bir hastanede gerçekleştiğini duyurdu. Horn’un ölümünün ardından sahne arkadaşı Siegfried Fischbacher açıklamada bulundu.

Guardian’ın haberine göre Fischbacher, “Dünya büyük bir ismi kaybetti ama ben en iyi arkadaşımı kaybettim. Roy olmadan Siegfried, Siegfried olmadan Roy olmazdı. Son günleri dahil tüm hayatı boyunca bir savaşçıydı. Onunla ilgilenen tüm doktorlarına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Horn, 2003’te Las Vegas’ta yaptıkları gösteri sırasında bir kaplanın saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştı. Ünlü şovmen uzun süren rehabilitasyon sürecinin ardından sahnelere dönmüştü.