Magazin

Ünlü isim eşiyle koronavirüse yakalandı!

Gazeteci ve sunucu Ali Eyüboğlu video paylaşım sitesi YouTube'dan video yayınlayarak koronavirüse yakalandığını ve hastalığı nasıl atlattığı takipçileri ile paylaştı. Ali Eyüboğlu ham maske taktığını hem de sosyal mesafeye dikkat ettiğini söyleyerek buna rağmen koronavirüse yakalandığını belirtti.

Gazeteci ve sunucu Ali Eyüboğlu 27 Temmuz’dan bu yana eşi ile birlikte koronavirüs ile boğuştuğunu bildirerek YouTube’da yayınladığı video ile virüsü nasıl atlattığını takipçileri ile paylaştı.

TEDBİRLERE DİKKAT ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Magazin yorumları yaptığı ve ünlü isimleri konuk aldığı YouTube kanalında hastalık sürecini anlatan ünlü isim, “27 Temmuz’dan beri hastanedeyim. Allah düşmanımın başına vermesin, çok sorunlu bir hastalık” diye konuştu. Koronavirüsten yoğun bir şekilde korunmaya çaba harcadığını anlatan Ali Eyüboğlu, ham maske taktığını hem de sosyal mesafeye dikkat ettiğini söyledi. Eyüboğlu, aynı tedbirleri eşinin de aldığını ama buna rağmen hastalığa yakalandıklarını açıkladı.

“EŞİMİN İŞ YERİNDEN BULAŞTI”

Usta gazeteci yaşadığı zorlu süreci şu sözlerle anlattı: “Sanıyoruz eşimin iş yerinde eşime, ondan da bana koronavirüs maalesef geçti. 21 Temmuz’da eşimde rahatsızlıklar başladı. Hastaneye başvurduk. Eşim covid-19 testi yaptırdı, sonuç pozitif çıktı. Bunun üzerine hastanenin acil servisine gittik. Virüs eşimin ciğerlerine bulaşmadığı için evde tedavi yapıldı. İlaçların ardından durumu iyileşeceğine durumu daha da kötüleşmeye başladı. Verilen ilaçlar yan etki yaptı ve virüs eşimin ciğerlerine ulaştı. Durumu ağırlaşınca hastaneye yatırdık. Sonra bizde oğlumla sürüntü testi yaptırdık. Benim de testim pozitif çıktı. 27 Temmuz’da da beni hastaneye yatırdılar ve 5 günlük ilaç tedavime başladılar. Tek başıma bir odadaydım. Bizim evliliğimizin 31. yıl dönümüydü o gün. Biz hesapta Trabzon’a tatile gidecektik.”