Gündem

Ünlü İş insanı Özcan Koç Türk Amerikan İş Adamları Derneği – Amerikan Ticaret Odası Yönetiminde

TABA-AmCham Türk Amerikan İş Adamları Derneği- Amerikan Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Koç, yaptığı açıklamada, “TABA- Amcham’in Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirdiği yüksek katılımlı olağanüstü genel kurul toplantısında, Genel Başkanımız Ali Osman Akat, dernekteki iki yıllık başkanlık görevinin ardından, olağanüstü genel kurul seçimini kazanarak TABA-AmCham’de genel başkanlık görevine devam etti. Delegelerimizin seçimi ile bizler’de yönetim kurulunda yer aldık. Bu onurlu görevi en iyi şekilde tüm yönetim kurulumuzla birlikte icra edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizin gelecek yıllarda artarak devam edeceğinden ve gelecekte, Türk Amerikan İş Adamları Derneği– Amerikan Ticaret Odası yönetiminin bir neferi olarak elimden gelen tüm gayreti göstereceğim.” dedi.

Hello Home Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Koç, bugüne kadar birçok ilklere imza atmış, İstanbul iş dünyasının yakın tanıdığı bir isim. Özellikle perakende sektöründe faaliyet gösteren dev firmalarla ve dünyanın çeşitli ülkelerine, gıda dışı ihracat konusundaki profesyonel ekip yönetimi ile, Türkiye’nin yeni jenerasyon patronlarından. Gelecekte, birçok proje ile Türkiye gündeminde yer alması beklenen Özcan Koç, Hello Home A.Ş.’nin cirosunun 2023 yılına kadar 10 milyon dolarlık ihracatı hedeflediklerini ve danışmanlık yaptıkları firmalarla birlikte toplam cironun 2023 hedeflerinde 100 milyon dolar olmasını beklediklerini de ifade etti.

TABA-AmCham Türk Amerikan İş Adamları Derneği- Amerikan Ticaret Odası Genel Başkanı Ali Osman Akat, dernekteki iki yıllık başkanlık görevinin ardından, olağanüstü genel kurul seçimini kazanarak TABA-AmCham’de genel başkanlık görevine devam etti. 2020 yılının ilk ayında yönetimini yeniden belirleyen TABA-AmCham üyeleri, mevcut genel başkan Ali Osman Akat’ın görevinin devamına evet derken, Süleyman Ecevit Sanlı, Cüneyt Yüksel, Eyüp Akbal, İmren Nilay Tüfekçi ve Abdullah Bozatlı’nın da başkan yardımcıları olarak dernekte görevde olmasına karar verdi.

TABA-AMCHAM YÖNETİM VE DENETLEME KURULLARI 

Genel Başkan: Ali Osman Akat

Başkan Yardımcısı: Süleyman Ecevit Sanlı

Başkan Yardımcısı: Cüneyt Yüksel

Başkan Yardımcısı: Eyüp Akbal

Başkan Yardımcısı: İmren Nilay Tüfekçi

Başkan Yardımcısı: Abdullah Bozatlı

Sayman: Mehmet Ökçün

Genel Sekreter: Yılmaz Sönmez

Genel Sekreter Yardımcısı: Özcan Koç

Genel Sekreter Yardımcısı (Gayri Resmi): Merve Emek

Bir yanıt yazın