Personel Alımı

Üniversiteye büro personeli alımı için ilan verildi: İşte başvuru şartları!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Özel Kalem Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere büro personeli alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda verilen ilanda başvuru şartlarını sağlayan adayların, Üniversite Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen başvuru yapması gerektiği bildirildi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi büro personeli kadrosunda alım yapacak.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANILAN ŞARTLAR:

1) Yukarıda belirtilen özel şartları taşımak.
2) 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
3) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

UYARI: 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a (2) bendi gereğince, sözleşmeli (4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir (1) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- Nüfus Cüzdanı aslı
2- Fotoğraflı başvuru formu (www.msgsu.edu.tr adresinden temin edilecektir)
3- Diploma/ mezuniyet belgesi aslı veya onaylı fotokopisi
4- KPSS-2020 sınavı KPSSP3 sonuç belgesi
5- Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen belgeler
6- Adayların aranılan niteliklerde belirtilen nitelikleri ile çalışma sürelerini, çalışmış oldukları kurumun antetli (ıslak imza ve kaşeli) yazısı ve Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü ile belgelendirilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ VE ZAMANI:

Adayların başvurularını, gerekli belgeler ile birlikte Resmî Gazetedeki ilan tarihinden itibaren (15) gün içinde Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen yapmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)