Ekonomi

Ucuz arsa satın almak isteyenler için TOKİ duyurdu: 32 ilde satılacak!

Arsa sahibi olmak isteyenler için TOKİ yazılı açıklamada bulundu. Yapılan açıklamalarda, arsalara yüzde 25 peşinat, 60 ay vadeyle sahip olunabileceği bildirildi. 32 ilde gerçekleştirilecek arsa satışları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 32 ildeki 278 arsayı açık arttırma ile satacak. Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek.

Ankara’da iki mesken kiraya sunulacak

Muhammen bedeli 1 milyar 589 milyon 525 bin lira olan toplam 1 milyon 854 bin 608 metrekare büyüklüğündeki Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Niğde, Samsun, Tekirdağ, Uşak ve Van’da bulunan 278 arsa, açık artırmayla satılacak.

Ankara’da da iki meskenin kiraya sunulacağı açık artırma, 9-10 Haziran’da 10.30 ve 14.00 saatlerinde dört ayrı oturum halinde yapılacak.

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de “www.emlakyonetim.com.tr” teklif verilebilecek.