Magazin

Üç yarışmacı bir şeyi beceremedi; MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya sinirden deliye döndü: “Çıkarın önlükleri çıkarın!”

TV8 ekranlarının yeni fenomeni olan MasterChef Türkiye 2022 yarışması, şimdilerde ikini eleme etabı olan üçlü düellolar ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Bu sezon yaşadığı ilginç olaylar ile yine gündemlerden düşmeyen MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son bölümüne damga vuran ise, üç yarışmacının da seçilmemesi oldu. O anlarda bir hayli sinirlenen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılara bir hayli set çıktı.

BİRTNEY, MERTCAN VE FULYA YARIŞTI

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son bölümünde bir kez daha üçlü düellolar ekrana geldi. üç yarışmacının yarıştığı bu düellolarda bir üst tura çıkmak için birbiriyle yarışan Birtney, Mertcan ve Fulya mutfağa girdi. Birtney, Mertcan ve Fulya isimleri yarışmacılardan Panna Cotta isimli bir yemeği isteyen MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya, yarışın sonunda büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

ÜÇ YARIŞMACI DA YAPAMADI

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son bölümünde Panna Cotta isimli yemeği yapmak için mutfağa giren Birtney, Mertcan ve Fulya yemeği kalıptan düz bir şekilde çıkartmayı başaramadı. Yemeğin tüm büyüsünü ve görüntüsünü sağlayan kalıbı kullanamayan Birtney, Mertcan ve Fulya şeflerden konuya ilişkin azarı yedi. Değerlendirme için bir köşeye çekilen jüri üyeleri kararını verdikten sonra ünlü şef Mehmet Yalçınkaya yarışmacılara; “Çıkarın önlükleri çıkarın! Böyle bir şey bizim başımıza hiçbir zaman gelmedi ya” diyerek seslendi. Böylece yarışmacıların üçü de elenmiş oldu.

SOSYAL MEDYA AFFETMEDİ

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının izleyenleri de o anlar karşısında şok e oldu. Yarışmacıları hatalı bulan MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının izleyenleri, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, paylaşımlarına; “Artistliğine gelirseniz öyle tıpış tıpış gidersiniz” benzeri notlar düştü.