Magazin

Türkücü Berdan Mardini, eski eşi hakkında öyle iddialarda bulundu ki devlet çocukları koruma altına alsa yeri! Meğer 10 yıllık evliliğin 9 yılı boyunca aldatılmış!

İlk şarkılarını yayınladığı dönemde büyük bir patlamaya imza atan ünlü türkücü Berdan Mardini, son dönemlerde sanatı ile değil özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda noktalayan Berdan Mardini’nin eski eşi hakkında ortaya atılan iddialar, magazin gündemine bomba gibi düştü. Eski eşin, kendisi hakkında ortaya atılan iddialar üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama gözlerden kaçmadı.

Ünlü Türkücüden Şok İddialar!

Sesi ve tarzı ile toplumun bir kesimi tarafından oldukça sevilen türkücü Berdan Mardini, son zamanlarda çıkardığı şarkılar ile değil, özel hayatı ile gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda Fatoş Yelliler ile olan 10 yıllık evliliğini noktalayan Mardini, boşanmanın ardından eski eşine yüklendi. Mardini’nin Yelliler hakkında ortaya attığı iddialar, sosyal medya kullanıcılarını ve magazin basınını şaşkına çevirdi.

Berdan Mardini iki evladının annesi olan Fatoş Yelliler’in 10 yıllık evliliklerinin 9 yılında kendisini aldattığını öğrendiğini iddia etti.

“Evde Dolmalar Sarıp Sevgililerine Götürüyormuş!”

Çocuklarını annelerine göstermemesi konusunda eleştiri yağmuruna tutulan Berdan Mardini, eski eşinin evde dolmalar sarıp sevgililerine götürdüğünü öğrendiğini söyledi. “Çocuklarımla tatile çıkıp, başka adamların odalarına gidiyormuş” ifadelerini kullanan Mardini, çocuklarının da her şey bildiğini ve bu neden ile büyük travmalar yaşadıklarını belirtti. “Evden sevgili defteri, tişörtler, parfümler çıktı” ifadelerini kullanan Mardini’ye “onca yıl sen neredeydin?” yorumları yapıldı.

Eski Eşten Cevap Gecikmedi!

Şu sıralar Ankara’da bir güzellik salonu açma hazırlığında olan Fatoş Yelliler, hakkında ortaya atılan iddialar karşısında Instagram’ın hikayeler kısmından bir paylaşımda bulundu. Eski eşini kendisi üzerinden prim yapmak ile suçlayan Yelliler “ben bile senin ününden faydalanmazken senin ünsüz biri üzerinden prim yapman çok yazık” ifadelerini kullandı.