Magazin

Türkiye’nin gündemine oturan Mükremin Gezgin açıkladı: “Artık dayanamıyorum”

Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin yayınladığı doğum videosu ve bebekli görseli ile tepki çekmişti. TikTok fenomeninin görüntüleri sonrası savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenilmişti. Tüm bu gelişmeler olurken Mükremin Gezgin’den açıklama geldi. İnstagram hesabı üzerinden açıklama yapan fenomen isim, “Arkadaşlar cidden yapmayın artık dayanamıyorum” ifadelerini kullandı.

Kendine hamile süsü vererek 9 ay boyunca konu ile ilgili videolar çeken Mükremin Gezgin ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Mükremin Gezgin isimi trans birey, bir bebekle video çekip doğum yaptığını duyurmuştu.

Söz konusu görüntüler birçok kişinin tepkisini çekti. Sabah’ın haberine göre ise Mükremin Gezgin hakkında savcılık soruşturma başlattı.

Tüm bu gelişmeler olurken Mükremin Gezgin sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Söz konusu açıklamada şöyle denildi:

Mükremin Gezgin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğum sizi ne kadar ilgilendirebilir ki? O kadar kadın cinayeti, çocuk katili oluyor. Onlara sesiniz çıkmıyor da gücünüz bana mı yetiyor? Beni seven bu halimle bile seviyor, saygı gösteriyor. Sizin saygınız sizin kadar. Arkadaşlar cidden yapmayın artık dayanamıyorum”

Bengüzar Korel de tepki gösterdi

Oyuncu Bengüzar Korel de tepki göstermişti. Korel söz konusu görüntüler için şu ifadeleri kullanmıştı:

Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu… Belli ki yenidoğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor! Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz beğeni ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya!