Kamu

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası yarı zamanlı personel alımı yapacak: Son başvuru tarihi 30 Haziran!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi” nin Avrupa Birliği tarafından finanse edilen (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı bildirildi. Alımlar için başvurular 30 Haziran tarihinde sona erecek.

Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi Bireysel Danışman Alımları İlanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. İlana başvurular İngilizce olarak kabul edilecek. Şartları taşıyan adaylar 30 Haziran tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İletişim Uzmanı (Bireysel Danışman) Alımı İlanı (İlan Tarihi: 15 Haziran 2021)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi” nin Avrupa Birliği tarafından finanse edilen (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “İletişim Uzmanı” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 30 Haziran 2021’dir.

Mali Yönetim Uzmanı (Bireysel Danışman) Alımı İlanı (İlan Tarihi: 15 Haziran 2021)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi” nin Avrupa Birliği tarafından finanse edilen (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “Mali Yönetim Uzmanı” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 30 Haziran 2021’dir.

İşin Tanımı ve adaylarda aranan yeterlilik kriterleri detayları https://kalkinma.com.tr/bizimle-calisin/dunya-bankasi-projesi adresinde verilmektedir.