Ekonomi

Türkiye İş Bankası Denizli’de satılık daire ilanlarını güncelledi: Daire fiyatları 750 bin TL’ye kadar geriledi!

Türkiye İş Bankası Denizli ilinin aynı bölgesinde bulunan üç icralık gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlediğini belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 100 METREKARELİK SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde bulunan 100 metrekare kullanım alanlı icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Dairenin 2+1 büyüklüğünde olduğunu belirten banka, kombili ısıtma sistemine sahip olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından satışa sunulmuş olan 100 metrekare kullanım alanlı icralık daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi, 750 bin TL olarak belirlendi. Banka ihaleye katılmak isteyenlerin, 37 bin 500 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiklerini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 108 METREKARELİK SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde bulunan 108 metrekare kullanım alanlı icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Dairenin 2+1 büyüklüğünde olduğunu belirten banka, kat irtifakı bulunan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından satışa sunulmuş olan 108 metrekare kullanım alanlı icralık daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi, 900 bin TL olarak belirlendi. Banka ihaleye katılmak isteyenlerin, 45 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiklerini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 196 METREKARELİK SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde bulunan 196 metrekare kullanım alanlı icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Dairenin 4+1 büyüklüğünde olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından satışa sunulmuş olan 196 metrekare kullanım alanlı icralık daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi, 2 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. Banka ihaleye katılmak isteyenlerin, 140 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiklerini bildirdi.