Ekonomi

Türkiye Finans Katılım Bankası Diyarbakır ve Siirt’te icralık gayrimenkul satışına başladı: Daire 700 bin TL’den, tarla ise 155 bin TL’den fiyat tekliflerine açıldı!

Türkiye Finans Katılım Bankası Siirt ve Diyarbakır illerinde bulunan toplamda 3 icralık gayrimenkulü uygun fiyatlardan satışa çıkardığını belirterek, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN DİYARBAKIR’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Muzayede.com üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Diyarbakır ilinin Bismil ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkararak, ayrıntıları paylaştı.

Katılım bankası tarafından fiyat teklifine açılmış olan ilk icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğu bildirildi. Toplam kullanım alanı 190 metrekare olarak açıklanmış olan icralık daire için sunulabilecek minimum fiyat teklifi, 700 bin TL olarak belirlendi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN SİİRT’TE 637 METREKARELİK SATILIK ARSA İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Muzayede.com üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Siirt ilinin Kurtalan ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkararak, ayrıntıları paylaştı.

Katılım bankası tarafından fiyat teklifine açılmış olan ikinci icralık gayrimenkulün arsa nitelikli olduğu bildirildi. Toplam kullanım alanı 637 metrekare olarak açıklanmış olan icralık arsa için sunulabilecek minimum fiyat teklifi, 155 bin TL olarak belirlendi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN SİİRT’TE 960 METREKARELİK SATILIK ARSA İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Muzayede.com üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede de Siirt ilinin Kurtalan ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkararak, ayrıntıları paylaştı.

Katılım bankası tarafından fiyat teklifine açılmış olan üçüncü icralık gayrimenkulün de arsa nitelikli olduğu bildirildi. Toplam kullanım alanı 960 metrekare olarak açıklanmış olan icralık arsa için sunulabilecek minimum fiyat teklifi, 230 bin TL olarak belirlendi.