Gündemİzmir Haberleri

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Yatırımcılara Büyük Teklif! İzmir Torbalı’da 40 Bin 377 Metrekarelik Tarla Ve Üzerindeki Bağ Evi 12 Milyon TL’den Satışa Sunuldu!

Geride bıraktığımız senenin son çeyreğinden bu zamana kadar yukarı yönlü hareketlerini sürdürmeye devam eden döviz kurları ile altın fiyatları, yeni dönemde de gündelik hayatın giderek pahalılaşmasına sebep oldu. Ek olarak FED yetkililerinin faiz artırımı açıklamaları yapmaları, Rusya- Ukrayna savaşının devam etmesi ve çip krizinin etkisini arttırması gibi faktörlerin de ortaya çıkması, hizmet ve hizmet ürünlerinin daha da zamlanmalarına yol açtı.

Son dönemlerde ekonomi piyasalarında ve diğer alanlarda gelişen olumsuz faktörlerden etkilenen sektörlerden birisi de emlak sektörü oldu. Hammadde fiyatlarının artışından etkilenen sıfır gayrimenkul fiyatları, ikinci el sektörünü de direkt olarak etkiledi. Sektörde kaydedilen olumsuz gelişmeler karşısında uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan vatandaşlara, Türkiye Ekonomi Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka hem yatırımcılar hem de tüketiciler için iki ayrı ihale düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN GAYRİMENKUL SATIŞ HİZMETİ!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri piyasanın oldukça altında fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu resmi internet sitesi üzerinden yayınlayan banka, yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK TARLA VE BAĞ EVİ!

Türkiye Ekonomi Bankası resmi internet sitesi üzerinden yeni bir ihale yayınladı. Banka tarafından yapılan duyuruya göre İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan 40 bin 377 metrekarelik bir tarlanın, üzerinde bulunan 120 metrekarelik ruhsatsız bir bağ evi ile satışa sunulduğu bilgisi kaydedildi. Banka, söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 12 milyon TL olarak belirledi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası resmi internet sitesi üzerinden bir ihale duyurusu daha yayınladı. Banka, ikinci ihalesi kapsamında İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan 6 bin 598 metrekarelik bir tarlayı 130 bin TL’den satışa sunduğunu bildirdi.