Genel

Türkiye Ekonomi Bankası, İzmir ilinin iki farklı ilçesinde gayrimenkul satışı yapacak! Müstakil evin fiyatı, 200 bin TL’ye düştü!

Geliştirdiği kart kampanyaları ve son dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşı sunduğu avantajlı kredi hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, yeni bir duyuru yayınlayarak artan gayrimenkul fiyatlarına karşı da tüketicinin ve yatırımcının yanında olduğunu bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası yukarı yönlü hareket eden ekonomi piyasalarının hammadde fiyatlarını arttırmalarından kaynaklanarak fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatlarına karşı Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Bu kapsamda İzmir ilinde uygun fiyatlı daire ve tarla arayışında olanlar için yeni ihaleler yayınlayan bankla ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK MÜSTAKİL EV!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan müstakil bir ev olduğu öğrenildi.160 metrekarelik müstakil daireyi fiyat teklifine açan Türkiye Ekonomi Bankası ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 200 bin TL olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA TARLA SATIŞI!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihalede İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan 6598 metrekarelik tarlanın satışa çıkarıldığı öğrenildi. Banka yatırımlık olarak da değerlendirilebilecek olan söz konusu tarlanın satışı için teklif edilebilecek olan minimum fiyatın 130 bin TL olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR TORBALI’DA MİLYONLUK TARLA VE BAĞ EVİ SATIŞI!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında tarla ve bağ evinin aynı anda satışa sunulduğu öğrenildi. Banka toplamda 40.377 metrekarelik kullanım alanına sahip olarak gayrimenkul için verilebilecek minimum fiyat teklifinin 12 milyon TL olduğunu bildirdi