Genel

Türkiye Ekonomi Bankası, ilk kez kart başvurusu yapacak olan tüketicilere 600 TL hediye para dağıtacak!

Türkiye Ekonomi Bankası, bünyesinden ilk kez kredi kartı kullanacak olan tüketiciler için 31 Ağustos tarihine kadar geçerliliği olan yeni kampanyasını duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Yeni Müşterilerine TL Hediyesi!

Son dönemlerin en çok tercih edilen özel bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, geliştirdiği kampanyaların avantajlı içerikleri sayesinde bankacılık sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yalnızca yeni müşterileri için hizmet sunmak istemediğini belirten banka, bünyesinden ilk kez kredi kartı sahibi olacak olan yeni müşterileri için de yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu yeni kampanyaya göre bankadan ilk kez kredi kartı ürünü kullanmaya başlayan tüm müşterilere market, akaryakıt ve e-ticaret alanında yapacakları alışveriş harcamaları karşılığında 100 TL, yıl boyunca toplamda 600 TL tutarında para hediyesi verileceği bildirildi.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Yeni Müşteri Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yeni müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu kampanyandan yalnızca bireysel tüketiciler faydalanabilmektedir. 600 TL’lik chip para hediyesinin hesaplara aktarılabilmesi için ilgili tüketicinin 1 Temmuz- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı başvurusu yapmış olması gerekmektedir.  

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Yeni Müşteri Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yeni müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu kampanyandan fayda sağlamak isteyen tüketicilerin, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. Banka yönetimine iletilen kart başvurusunun olumlu sonuçlanması durumunda ise mobil uygulamada yer alan “kampanyalar” kısmından alışveriş kampanyasına katılım sağlanabilmektedir. Ayrıca bankaya verilen cep telefonundan KART yazıp 4616’ya kısa SMS göndererek de kampanyaya katılım sağlanabilmektedir.