Ekonomi

Türkiye Ekonomi Bankası gayrimenkul fiyatlarını resmen sıfırladı: 4 adet tarla 271 TL’den satışa çıktı!

Türkiye Ekonomi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkuller için 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, TEB Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ŞANLIURFA’DA SATILIK MÜSTAKİL EV!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu TEB Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Şanlıurfa ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, ilgili icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, müstakil bir ev olduğu öğrenildi. Viranşehir ilçesinde bulunan müstakil konutun toplam kullanım alanını 152 metrekare olarak açıklayan Türkiye Ekonomi Bankası, konutun tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi. Banka, ihale başlangıç bedelini 250 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN MARDİN’DE SATILIK TARLA!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu TEB Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Mardin ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, ilgili icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, tarla olduğu öğrenildi. Derik ilçesinde bulunan 4 adet tarlanın toplam kullanım alanını 40 bin 949 metrekare olarak açıklayan Türkiye Ekonomi Bankası, tarlaların tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi. Banka, ihale başlangıç bedelini 271 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ÇORUM’DA SATILIK TARLA!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu TEB Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Çorum ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, ilgili icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, tarla olduğu öğrenildi. Mecitözü ilçesinde bulunan 2 adet tarlanın toplam kullanım alanını 25 bin metrekare olarak açıklayan Türkiye Ekonomi Bankası, tarlaların tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi. Banka, ihale başlangıç bedelini 175 bin TL olarak açıkladı.