Ekonomi

Turkcell hat kullananlar dikkat: 6 ay boyunca 9TL ile 7 GB internet, 1000 dakika ve 250 SMS paketi alabilirsiniz!

Corona virüsü salgını nedeniyle Turkcell yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamaya göre,  6 ay boyunca 9TL’ye 4 Hafta geçerli 7 GB internet, her yöne 1000 dakika ve 250 SMS içeren Tam Destek
paketi alınabilecek. Paketin geçerlilik süresi 28 gün olacak. Peki, kampanyadan kimler faydalanabilir?

Turkcell corona virüsü salgını döneminde yeni bir kampanya başlattı. Buna göre, işini kaybeden ya da gelir kaybı yaşayan müşterileri için “Tam Destek Programı” başlatıldı. Başvuran müşteriler, 6 ay boyunca 9TL ile 7 GB internet, 1000 dakika ve 250 SMS paketi alabilecekler.

Kimler yararlanabilir?

E– devlet üzerinden alınan barkodlu Sigortalılık Tescil ve Hizmet Dökümü belgesinin Dijital Operatör üzerinden iletilmesiyle yapılacak talep ile başvurulabilecektir.

Sigortalılık Tescil Ve Hizmet Kaydı belgesinde aşağıda durumlardan birine sahip müşterilerin paket başvurusu kabul edilecek:

Eksik gün nedeni: Mart 2021 ya da Nisan 2021 aylarında eksik gün nedeni kodu 18, 21, 27, 28 ya da 29 olarak girilmiş olan müşteriler

İşten çıkış nedeni: Mart 2020 sonrası bir tarihte işten çıkış nedeni olarak 5, 15, ya da 17 kodlarından biri girilmiş olan müşteriler. Kampanyaya yalnızca evrak sahibinin, hattın yasal sahibi olan müşteriler katılabilir. Kampanyaya katılım sınırı 50.000 ile sınırlıdır.

Dijital Operatör üzerinden yardım menüsünden, talep ilet kategorisinde Tam Destek Kampanyasına Başvur ile kampanyaya başvuru yapılabilir.

Kampanyaya başvuruda hattın yasal sahibinin Sigortalılık Tescil Ve Hizmet Kaydı belgesi kontrol edilir. Uygun belgeye sahip olan yasal sahibin bu kampanyadan yararlanabilir

Kampanyadan nasıl faydalanabilirler?

Müşteriler Dijital Operatör üzerinden başvurularını yaptıktan sonra gerekli koşulları sağlamaları durumunda yapılacak bilgilendirme sms’inden sonra Turkcell’in dijital kanallarından, (turkcell.com.tr, Dijital Operatör), Turkcell İletişim Merkezlerinden ya da sms kanalı ile Tam Destek Paketini satın alabilirler.

Ayrıca “Tam Destek Paketi” yazarak 2200’a göndererek paketi satın alabilirsiniz.