GündemKamu

Türk Telekom’dan önemli duyuru: 16 ilde gerçekleşecek

Türk Telekom’dan alınan son dakika bilgisine göre personel alımı için yeni ve güncel ilanları duyurulark 16 ilde personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi illerde personel alımı yapılacak? Personel alım başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI YAPACAK

Telekom personel alımı başvuru ekranı adayların erişimine açıldı. Telekom alımlarına Türkiye’de 81 şehirden başvuru kabul edilecek. Kimler hangi şartlarda başvuru yapacağı sunuldu. Alım yaklaşık olarak 15 veya 16 şehirde gerçekleşecektir.

Erzincan, Aydın, Ankara, İzmir, Burdur, Çorum, Ordu, Trabzon, Samsun, Adıyaman, Kırıkkale, Van, Diyarbakır, Karaman, Rize ve Giresun şehirlerine alım yapılacak.

BAŞVURANLAR TÜRK TELEKOM’DA NE İŞİ YAPACAK?

Türk Telekom personelinin görevi telefon üzerinden müşteri ilişkilerini sağlamak, gerekliliklerini yerine getirmektir. Diksiyonu düzgün adayların, sabırlı ve insan ilişkilerinde pozitif niteliklere sahip kişililerin başvuru yapması istenmektedir.

Adayların mutlaka telefonla konuşarak iş sürdürmeyi seviyor olması gerekir. Verilen teknik eğitimler doğrultusunda görev gereksinimleri disiplinli şekilde sürdürülmelidir.

Adaylar en az lise mezunu olmak veya açık öğretim öğrencisi olmak. Bilgisayarı etkin bir şekilde kullanabilmek. Erkeklerde askerlikle alakalı bir sorun olmaması, muafiyet belgesi veya tecil ettirmiş olmak. Şehir ve ilan bilgilerinin uyuşuyor olması gerekmektedir. Kadro unvan dağılımına uygun pozisyonda yer almak gerekmektedir.

Türkiye’nin her yerinde çağrı merkezine yapılacak yerleşimde şu alanlarda alım beklenmektedir.

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi, özgür çalışma modeli personeli, yabancı dil müşteri temsilcisi, satış temsilcisi ve MHRS çağrı operatörü alımı yapılacak.

THY çağrı merkezi personeli bölümleri için kurum güncel bilgilerini de takip ederek başvuru yapabilirsiniz. Başvuru ekranı üzerinde bilgilerinizin hatalı ve eksik olması durumunda sözleşme iptal edilebilmektedir.