Gündem

Türk Telekom yeniden duyurdu: Ücretsiz konuşma, SMS ve internet hatlara tanımlandı!

Deprem sonrası telefon operatörlerinden çeşitli açıklamalar geliyor. Türk Telekom sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara yeni bir bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Hatay, Şanlıurfa illerinde bulunan müşterilerin hatlarına ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlandı.

Türk Telekom sosyal medya hesabı üzerinden müşterilerini ilgilendiren önemli bir duyuruda bulundu.

Söz konusu duyuruda şu ifadeler yer aldı:

Deprem bölgesinde iletişimin devamlılığı için Türk Telekom olarak var gücümüzle çalışmalarımızadevam ediyoruz. Kahramanmaraş, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Hatay, Şanlıurfa illerinde bulunan tüm müşterilerimize iletişim desteğimizi sürdürmek adına, hatlarına yeniden ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlanmıştır.

Ayrıca ilgili illerde bulunan tüm vatandaşlarımız, ankesörlerimiz Üzerinden yurt içi her yöne Ücretsiz görüşme yapabilir ve kullandıkları operatörden bağımsız olarak Türk Telekom WiFi internet erişim
noktalarımızdan ücretsiz kullanım sağlayabilirler, Bölgedeki tüm WiFi erişim noktalarımızın adres bilgisine linkten ulaşılabilir.

Deprem bölgelerindeki mobil araçlarımızdan telefon veya powerbanklerinizi şarj edebilirsiniz. Ayrıca deprem bölgelerindeki Türk Telekom WiFi noktalarında WiFi hizmetinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz Mobil Araç ve WiFi hizmetinin geçerli olduğu iller:

Kahramanmaraş, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Hatay, Şanlıurfa

Ücretsiz WiFi hizmetine bağlanmak için cihazınızın WiFi ayarlarından “Turk Telekom Ucretsiz Wifi” ağını seçmeniz yeterlidir.