EkonomiGündem

Türk Telekom Hattı Kullanan Vatandaşlara Duyuru: İnternet Hediye Edilecek Bugün Son

Halkbank müşterileri için duyuruda bulundu. Halkbank müşterilerine her ay kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bankaların kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, araştırma yapmaya devam ediyor. Halkbank müşterilerine yeni kampanyalarını duyurdu. İnternet ihtiyacı olan vatandaşlar, Halkbank kampanyasından ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Banka Türk Telekom hat sahiplerine özel kampanya fırsatı sunuyor. İnternet hediye edecek.

Halkbank Türk Telekom hat kullanan müşterilerine  duyurdu. Mobil faturalarının otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine bedava internet verecek. İnternet sahibi olmak isteyenlere Halkbank’tan kampanya! 2 GB internet verecek. Kampanya 31 Aralık tarihinde son bulacak.

Halkbank Türk Telekom İnternet Kampanyası Detayları:

Kampanya katılımı 30 Haziran – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında olacaktır.

BIMcell, PTTcell, POcell, Teknosacell, Vestelcell gibi özel GPO tarifelerinde bulunan aboneler, data tarifelerinde bulunan aboneler ve kurumsal faturalı aboneler haricindeki tüm bireysel mobil faturalı aboneler kampanyadan faydalanabilecektir.

Bankamız tüm kanallarından verilecek talimatlar kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Halkbank İnternet Şubesi’nden; Ödeme/Vergi > Fatura > Fatura Talimatları > Yeni Talimat Giriş > Türk Telekom mobil(TT Mobil) , Halkbank Mobil Şube’den; Ödemeler /Vergi > Otomatik Ödeme Talimatlarım> Otomatik Ödeme Talimatı Ver > GSM> Türk Telekom mobil(TT Mobil) adımlarını izleyerek otomatik fatura ödeme talimatı verilebilmektedir.

Belirtilen koşulları sağlayarak Bankamız kanallarından birinin aracılığı ile otomatik fatura ödeme talimatını başarıyla veren abonelere kampanya kapsamında 30 gün geçerli 2 GB hediye cepten internet sunulacaktır.

Otomatik fatura ödeme talimatını başarılı bir şekilde verdiğiniz günün ertesi günü ilgili hatta SMS ile bilgilendirme yapılacak olup, bahsedilen bilgilendirme mesajının ardından kampanya kapsamında sunulan hediye aylık 2 GB internetten yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında sunulan aylık 2 GB hediye mobil internet hakkının geçerlilik süresi 30 gün olup, geçerlilik süresi içerisinde kullanılmayan haklar devretmeyip, silinecektir.

Kampanya kapsamında sunulan internet hakkının sona ermesinin ardından, ilgili hatta tanımlı başka bir data paketi yada kampanya yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

SMS ile kampanya kapsamında kalan hediye internete bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Bu servis faturalı aboneler için 2 saat öncesine kadar olan kullanım bilgilerini içerir.
Her hat kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecektir.

Kampanya geçerlilik süresi içerisinde otomatik ödeme talimatını iptal edip, tekrar otomatik ödeme talimatı veren müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.

Kampanyadan sadece 30.06.2021 tarihi itibariyle otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler faydalanabilecektir. Belirtilen tarih öncesinde herhangi bir bankaya otomatik ödeme talimatı vermiş olan müşteriler kampanya dönemi içerisinde aynı bankaya ait farklı bir karta veya başka bir bankaya talimat verse dahi kampanyadan faydalanamayacaklardır.

Kampanyadan yalnızca 30.06.2021 tarihi itibariyle ilk kez otomatik ödeme talimatı veren müşteriler faydalanabilecektir. Belirtilen tarih öncesinde talimat veren müşteriler, yine belirtilen tarih öncesinde talimatlarını iptal etmiş olsalar dahi kampanyadan faydalanamayacaktır.

Hattı kısıtlanan ve / veya hat dondurma işlemi yapmış müşteriler kampanyadan faydalanamayacaklardır.
Kampanya kapsamında sunulan veri kullanım hakları sadece yurt içi kullanımlarda geçerlidir.

Söz konusu data hakkı KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı yurtiçinde Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.

Şirketimiz internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında sunulan hizmetler üçüncü kişilere devredilemez, transfer edilemez.

Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan ya da kampanya kapsamı dışındaki bir tarifeye geçiş yapan müşterilerimiz kampanyadan yararlanmaya devam edemeyecektir.

Faturalı hattınızdan faturasız hattınıza geçiş işlemlerinde faturalı hattınıza tanımlı hediye internet hakkınız son bulacaktır.