GündemKamu

Türk Telekom hat sahiplerine duyurdu! Para verilecek

Türk Telekom internet sitesi üzerinden Mobil Kampanyalar Faturalı Kampanya Türk Telekom Mobil Ödeme ile Google Play harcamana Pokus’ta geçerli 5 TL hediye edeceğini duyurdu.

SMS ATMALISINIZ

Google Play’de Türk Telekom Mobil Ödeme ile harcamanı ilk defa faturana yansıt ya da TL bakiyenden kullan, Pokus hesabına 5 TL bakiye yüklensin. Hattınız Mobil Ödeme kullanımına kapalı ise MOBILODEME KAYIT yazıp 5555’e kısa mesaj atarak kolayca açtırabilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 08.10.2021 00.01 ile 30.11.2021 23.59 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya tüm ücretli uygulamalar, uygulama için satın alımlar ve oyunlarda geçerlidir.
Kampanya mobil ödeme ile tek seferde 20 TL ve üzeri alımlarda geçerlidir.
Kampanya kapsamında Pokus hesabına en fazla 5 TL bakiye yüklenecektir.
Kampanyadan faydalanabilmek için harcama sonrası 7 gün içinde Pokus’u indirip hesap oluşturmanız gerekmektedir. Pokus’u kolayca indirmek için: https://app.adjust.com/3a22i78
Kampanyadan kazanılan yüklemenin yapılabilmesi için kullanıcıların Pokus uygulamasını indirip hesap oluşturduktan sonra profilini tamamlaması gerekmektedir.
Hediye bakiye mobil ödeme işlemi yapıldıktan 7 gün sonra Pokus hesabınıza yüklenecektir.
Mobil Ödeme işleminizi yaptıktan sonraki 7 gün hafta sonuna denk geliyorsa, hediye bakiye yüklemeniz hafta sonunu takiben ilk iş gününde gerçekleştirilecektir.
Hali hazırda Pokus hesabı olan ve profilini tamamlayan kullanıcıların sadece gerekli koşullarda mobil ödeme harcaması yapması yeterlidir. 7 gün sonunda hediye bakiyeleri hesaplarına yüklenecektir.
Kazandığınız tutarları Pokus ile her yerde harcayabilirsiniz.
Pokus’tan kazanılan tutarlar banka hesaplarına transfer edilemez ve ATM’den çekilemez.
Kampanya, Türk Telekom Mobil Ödeme ile ilk defa Google Play’den harcama yapacak kullanıcılar için geçerli olup, bir kullanıcı sadece bir kere indirimden faydalanabilecektir.
İndirimden faydalanarak, Google Play’den Türk Telekom Mobil Ödeme ile satın alınan ürün iade edilse bile müşteri kampanyadan faydalanmış sayılır.
Yaptığınız harcamanın iade olması halinde kazandığınız hediye tutarlar geri alınır.
Kampanyadan hem faturalı hem de faturasız hat sahibi müşteriler faydalanabilmektedir.
Türk Telekom ve TT Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Detaylı bilgi, istek ve sorunlar için Pokus Müşteri Hizmetleri’ni (444 72 79) ya da TT Ödeme Müşteri Hizmetleri’ni (444 11 15) arayabilirsiniz.

​​​