Magazin

Türk müziğinin efsane sanatçısı Coşkun Sabah’tan Hülya Avşar itirafı: İhaneti, birkaç yıl sonra affettim!

Uzun yıllardır müzik camiasında bulunan ve hem sesi hem karakteri hem de sade yaşantısı ile örnek olarak gösterilen Coşkun Sabah, uzun bir süredir sessizliğe bürünmüştü. Şimdiye kadar özel hayatını kameraların önünde yaşamayı tercih etmeyen ve yalnızca meslek hayatı ile gündeme gelmeye özen gösteren Sabah, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir program ile ortaya çıktı. Özel hayatına, ikili ilişkilerine ve daha pek çok konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, yıllar sonra bazı itiraflarda da bulundu.

Coşkun Sabah Sessizliğini Bozdu!

Bir süredir sessizliğe bürünen müzik camiasının önemli ismi Coşkun Sabah, geçtiğimiz günlerde “Haber Bahane” isimli YouTube programına konuk oldu. Özel yaşantısı, müzik camiası, aşk hayatı ve eski dostluklarına ilişkin samimi açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, aylar sonra sessizliğini bozmuş oldu.

Hülya Avşar İtirafı Şaşırttı!

Haber Bahane isimli programda kendisine yöneltilen soruları samimiyet ile yanıtlayan Coşkun Sabah, yıllar sonra şarkıcı Hülya Avşar ile ilgili önemli bir itirafta bulundu. Askere gittiği dönemde ünlü şarkıcı Hülya Avşar ile ilişkisinin sürdüğünü belirten Coşkun Sabah, Avşar kızının kendisini şimdilerin eski futbolcusu Tanju Çolak ile aldattığını açıkladı. O zaman bu duruma çok üzüldüğünü, hangi erkeğin başına gelse aynı duyguları hissedeceğini belirten Sabah, Tanju Çolak ile de arkadaş olduklarına değindi.

“Biz Uygar İnsanlarız!”

İhanete uğradığını öğrendiğinde çok üzüldüğünü ancak bu üzüntüsünün birkaç yıl içerisinde geçtiğini ve Hülya Avşar’ı affettiğini belirten ünlü sanatçı Coşkun Sabah, “biz uygar insanlarız, bunları aştık” açıklamasında bulundu. Kendisinin hiçbir zaman çapkın biri olmadığını belirten Sabah, o dönem içerisinde ilişki yaşamak adına ilk adım atanın da Hülya Avşar olduğunu ifade etti.