Ekonomi

Tüketici kredisi için Ziraat Bankası faiz oranlarını açıkladı

Ziraat Bankası tarafından tüketici ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı ve bu kredi kampanyasında 36 ay vadeli kredi verileceği belirtildi ve “Her Türlü İhtiyacınız İçin Tüketici Kredisi!” sloganı ile paylaşıldı. Bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.”

ÖRNEK ÖDEME

Söz konusu kredi kampanyası kapsamında 20 bin lira kredi 36 ay vade ve yüzde 1,75 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 797 lira oluyor ve yıllık maliyet oranı yüzde 28,8237 oluyor.

BAŞVURU KANALLARI 

Bunun yanı sıra kredi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını banka şubeleri, web sitesi, Ziraat Mobil, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi kanalları kullanılacaktır.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Bu kredi kampanyasının özellikleri ise şöyle oldu:

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.