GündemMagazin

Tuğba Özerk’in yılbaşı programı ile ilgili şok haber: Şarkıcı sahneye sarhoş çıktı!

2021 yılının bitişini ve yeni bir yılının gelişini, mekanların organizasyonlarına dahil olarak kutlamak isteyen vatandaşların bir kısmı, bir mekânda sahne alan şarkıcı Tuğba Özerk’in yılbaşı sahnesine konuk olmayı tercih etti. Ünlü şarkıcının hazırlamış olduğu yılbaşı repertuvarını dinlemek üzere, ilgili mekâna giden müşteriler gördükleri karşısında şok oldu. Ünlü şarkıcının sahnesi ile ilgili inanılmaz iddialar ortaya atıldı!

Sahneye Aşırı Alkollü Çıktı!

2022 yılına, sevdikleri şarkıcıların sahne performanslarını izleyerek girmek isteyen vatandaşların bir kısmı Antalya ilinde yer alan ünlü bir otelde çıkan Tuğba Özerk’ten yana kullandı. Eğlenmek üzere gittikleri mekânda, sevdikleri şarkıcıyı sahnede gören otel müşterileri bir süre sonra şok olacakları hareketler ile karşı karşıya kaldı!

Ünlü Şarkıcı Tuğba Özerk, 2022 yılbaşı gecesi için Antalya’da yer alan ünlü bir otelin sahnesinde görev aldı. Özerk’in sahnesi esnasında yaşananlar, mekâna gelen müşteriler tarafından kamera kaydına alınarak, magazin basınına servis edildi. Müşterilerin çekmiş olduğu görüntülerde, sahneye çıktığı andan itibaren şarkılarını düzgün söyleyemedi ve cümle kurarken kelimeleri doğru vurgulayamadığı gözlenen Tuğba Özerk’in, sarhoş olduğu düşünüldü!

Yere Kapaklandı!

2022 yılını dışarıda geçirmek isteyen kişiler için bir otelde, şarkıcı Tuğba Özerk’in dahil olacağı bir organizasyon düzenlendi. Sevdikleri şarkıları Tuğba Özerk’in yorumu ile dinlemek isteyen müşteriler, kısa süre içerisinde mekânı doldurdu. Eğlenceli bir gece geçirmek isteyen vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerinde Tuğba Özerk’in sahneye çıkması ile birlikte yaşadıkları karşısında şoka uğradı. Konuşmada zorluk çektiği gözlenen ünlü şarkıcı, bu tavırları ile mekânın müşterilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Sahneye aşırı alkollü bir şekilde çıktığı düşünülen ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, performans sergilediği esnada dengesini kaybederek, yere düştü. Bu anları mekânda ki müşteriler tarafından videoya alınan ünlü şarkıcının görüntüleri, kısa süre içerisinde sosyal medya uygulamalarına yayıldı.

Açıklama Yapması Bekleniyor!

Tuğba Özerk’in gece boyunca hem düzgün cümle kuramaması hem de performansı esnasında yere düşmesi sonrasında, şarkıcının bu hallerinin izleyiciye saygısızlık olduğunu düşünen birçok sosyal medya kullanıcısı konu ile ilgili tepkilerini dile getirdi. Ünlü şarkıcı yaşanılanlardan sonra herhangi bir açıklamada bulunmadı.