Magazin

Tuba Büyüküstün’den beklenmedik gelişme! 3 yıldır birlikteydiler…

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün sosyal medya hesabı İnstagram'dan manidar bir paylaşımda bulundu. Tuba Büyüküstün, 3 yıllık ilişkisi olduğu Umut Evirgen ile ayrıldığı öğrenildi.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen ile 2017 yılından beri aşk yaşıyordu. Tuba Büyüküstün sosyal medya hesabından kızları ile manidar bir paylaşımda bulundu.

AYRILDILAR

2. Sayfa’nın özel haberine göre, daha önce haklarında bir çok kez ayrılık dedikodusu çıkan çift, yolun sonuna geldi. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift yollarını ayırdı.

SOSYAL ÇEVRESİNDEN VAZGEÇMEDİ

Karantina günlerinde kızlarıyla birlikte eve kapanan Büyüküstün, sosyal çevresinden bir tüflü vazgeçemeyen Umut Evirgen ile ilişkisini bitirdi.

Dün, Tuba Büyüküstün’ün eski eşi Onur Saylak’ın 3. kez baba olmaya hazırlandığı, sevgilisinin 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Büyüküstün, haberlerin ardından Instagram sayfasında kızları ile videosunu paylaştı. Tuba Büyüküstün videonun altına “En iyi dostlarım, sırdaşlarım, arkadaşlarım… Ve günlerden bir gün biz yine sarmaş dolaş dolaşırken… ” notunu düştü.