EkonomiGündem

Trendyol’dan kredi kartıyla alışveriş yapanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Trendyol’dan kredi karıyla alışveriş yapanlar dikkat… QNB Finansbank duyurdu. QNB Finansbank resmi internet sitesi üzerinden CardFinans’ınızla Trendyol’dan nisan ayı sonuna kadar yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerinize peşin fiyatına 3 taksit fırsatı sunacağını bildirdi.

30 NİSAN’DA SON BULACAK

Kampanya kapsamında, 1 Şubat – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında Trendyol.com’da QNB Finansbank POS’undan CardFinans’ınızla yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

Vade farksız taksitler, taksit kısıtı olmayan ürünlerde geçerlidir. İlgili yasal düzenleme gereği yemek (ör: restoran), gıda (ör: market), alkollü içecek, akaryakıt (ör: benzin/mazot), kozmetik, ofis malzemeleri, telekomünikasyon (ör: cep telefonu), ve yurt dışı alışverişleri ile hediye kart, hediye çeki alımları taksitlendirilemez.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Trendyol’un sunduğu diğer kampanyalar için detaylı bilgiyi www.trendyol.com sitesinde bulabilirsiniz. QNB Finansbank A.Ş’nin bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında trendyol.com’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler trendyol.com’un müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

QNB Finansbank A.Ş.; kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar.