Genel

Traverten Ocaklarından Firmalara

Son zamanlarda ilginin arttığı ve özellikle evlerde kullanılan traverten döşeme modelleri traverten taş ile yapılmaktadır. Fiyatının uygun olmasından kaynaklı traverten müşterilerin oldukça dikkatini çekip ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Traverten taş son zamanlarda ilginin arttığı özellikle evlerde kullanılan traverten döşeme modellerindendir. Traverten mermer olarak da adlandırılan bu taşlar genellikle duvarlarda kullanılmaktadır. Traverten duvar kaplama evinizin duvarlarını hayal edemeyeceğiniz kadar şahane bir görüntüye dönüştürür. Traverten fiyatları da uygun olduğundan dolayı müşterilerin oldukça dikkatini çekip ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Traverten modellerinin fiyatları uygun olmasının genel sebebi ülkemizde bu taştan çokça bulunmasıdır. Tercih ederseniz evlerinizin duvarında herhangi bir kırma dökme işlemi yapmadan direk duvar üstüne de traverten kaplama yaptırabilirsiniz. Böylelikle tadilata gerek kalmadan travertenlerin şahane görüntüsüne kavuşabilirsiniz. Evinizin her cephesini traverten cephe kaplama yaptırıp baktığınız her yerde travertenlerin o eşsiz görüsünü manzaranız haline getirebilirsiniz. Bir diğer hizmetimiz olan traverten yer döşeme ile bastığınız her yerde travertenlerin eşsiz görüntüsü ile tarihin inanılmaz hissini bir arada yaşayabilirsiniz.

Kısacası traverten taş kaplama hizmetlerimizin hepsinden faydalanabilir evinizi iş yerinizi ofisinizi veya her nereyi istiyorsanız oraya inanılmaz bir hava katabilirsiniz. Tabi ki de traverten taş çeşitleri bunlarla sınırlı değil. Eskitme traverten tercih edip evinize nostalji bir havaya bürüyebilirsiniz veya traverten çeşitlerinden biri olan patlatma taş gerçekçilik hissiyatınızı arttırmaya yardımcı olarak Pamukkale’de geziniyormuş hissi yaratabilirsiniz ya da kırmızı traverten tercih edip ortama renk katıp canlı hale getirebilirsiniz.

Taş döşeme firmaları

Yaşam alanlarını modernize etmek için kullanılan traverten taşların döşenmesi, düzenli taş zemin yüzey şirketlerinden yönetim gerektirir. Taşları kesmek, nispeten kaliteli tutkallar kullanarak onları döşemek, bilimsel figürler gerektiren inceliklere gerek vardır.

Düzgün bir şekilde taş döşemesi gereken bireyler, bu uygulamada uzun süre sahada deneyimli kuruluşlarla çalışmalı ve kaliteli görünüm elde etmek için tercih ettikleri traverten taşı firmanın deneyimine ve güvenirliğine bağlı olmalıdır. Aksi taktirde kalitesiz malzemelerin kullanımı kaçınılmaz olacaktır. Bu aktivite hem bilgi hem de deneyim gerektirir. Yapılan tadilat işlerinde etkili bir şekilde görev yapan deneyimli işçilerle konuşmak ve traverten taşlarının döşenecek bölgelerin deneyimli uzmanların büyük bilgi ve deneyimlerine iletmek çok önemlidir.

Traverten ocakları

Traverten ocaklarından elde edilen bu nadir taş, geçmişten günümüze iç ve dış mekanlarda önemli bir yapı malzemesi olarak kullanılan ilham arttırıcı malzemelerden biridir. Bireylere inanılmaz bir görsel görsel şölen çeken bu taş yapı, sıcak dünyevi renkli tonlarda delinmiş ve damarlı yüzeyi nedeniyle zengin görünümü ile öne çıkıyor. En çok kullanılan bölgeler; Bahçe zeminleri olmasına rağmen, grenli bir yüzeye sahiptir, havuz kenarları, tuvaletler ve mutfaklar, ıslak zeminler traverten kullanımı için çok iyi olabilir.

Traverten ile ilgili bir karışıklık var, bu da traverten delinmiş ve hassas yüzeyinin kırılgan ve hassas olduğu yönündedir. Buna karşın, traverten gerçekten sağlam taşlardan biridir. Ve hassas yüzeyi gerçekten canlılığının bir başka görünümüdür. Traverten çeşitlerinin zengin yapı kapsamını, mermer parçalardan tüm yapılarınızda kullanabilirsiniz. Kalsiyum karbonat katmanlarının düzenlenmesi ile şekillenen traverten taşları, mekanlarınızda taşıdığı katmanlar nedeniyle son derece çekici görünümler elde etmenizi sağlar.

Kesme tarzında çeşitli yollar kullandığından, travertenleri çeşitli ve nadir perspektiflerde alabilirsiniz. Aslında, bazı travertenler delinmiş ve bazıları uzun taneli tasarımlara sahiptir.

Ne olursa olsun, bu ek olarak traverten hazırlanması ile ilgili kanıtlanabilir beceri düzeyine dayanmaktadır. Örneğin, dikey traverten kesimlerinde, çizgiler açığa çıkar ve bu şekilde çizgi / damar kesimi Türk kesimi adı verilen kesme stilleri ile kesilir. Bu ahşap benzeri görünüm, evinizde, içeride ve dışarıda, ahşabın benzeyen varlığı ile son derece güçlü yüzeyler yapmanıza izin verir. Kanal stilinin karşıt kesimleri olduğunda şahane bir görsellik elde edilir. Bu şekilde, kanalların taş üzerinde kayıp olacağından. Görsellik açısından sizi zirve noktaya taşıyabilmektedir.

Bu taş kesme stili, daha önce bahsettiğimiz çizgi kesiminden giderek daha sağlam taşların elde edilmesini garanti eder. Elde edilen görüntü delinmiş bir traverten taşı gibidir. Traverten arasındaki açıklıklar derz dolgu ile kapatılabilir ve silikon derz dolguları nedeniyle silikon ile tam ve kusursuz düzeyde kapanabilir.

Tabii ki traverten ile ilgili söyleyeceklerimiz bunlarla sınırlı değil web sitemizi ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilir ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilir dilerseniz bize ulaşarak randevu oluşturabilirsiniz.