İzmir Haberleri

Torbalı Belediyesi'nden 29 Ekim gösterileri!

Binlerce ilçe sakininin katıldığı programda Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Garnizon Komutanı Asteğmen Samet Korkmaz ve Belediye Başkanı İsmail Uygur, törene katılanların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Şiir, halk oyunları ve bando gösterileri katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Özellikle Özel Bahçeşehir Koleji’nin öğrenci ve velilerince hazırlanan zeybek gösterisinin sonunda stadyumda ay yıldız görseli oluşturulması büyük alkış aldı.

ZAKKUM SAHNEYE ÇIKTI
Torbalı Kaymakamı Ercan Öter statta yaptığı konuşmasında, cumhuriyeti ilelebet koruyacaklarını belirterek, tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Öte yandan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Cumhuriyetin ilanı, vatanımızın şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir.

Bize düşen çocuklarımıza gerçek bir miras olarak Cumhuriyetin muhafaza etmek, onu yüceltmektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu akşam Torbalı’da fener alayı ve Zakkum konseri gerçekleşecek.

Bir yanıt yazın