Magazin

Tolga Sarıtaş’ı terleten sorular: “Bu soruya yanıt veremem!”

Başarılı oyunculuğu ve sevgilisi Zeynep Mayruk ile yaşadığı aşkla gündemde olan Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda bulunan Efendi adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Sarıtaş, o soru karşısında ne yapacağını şaşırdı.

“Bu soruya yanıt veremem”

Yeni dizisi hakkında bilgi vermek istemeyen oyuncu, “Bir aile dizisi geliyor.” demekle yetindi. Bugüne kadar pek çok yıldız ile başrolü paylaşan Sarıtaş, muhabirlerin “Oynadığınız dizilerde en iyi anlaştığınız kadın oyuncu kim?” sorusunu, “Bu soruya yanıt veremem” diyerek geçiştirdi. Tasarımcı sevgilisi Zeynep Mayruk ile aşk yaşayan Sarıtaş, muhabirlerin ilişkisi hakkındaki sorularına “Çok şükür iyiyiz” diyerek cevap verdi.

Tolga Sarıtaş kimdir?

Aslen Sivaslı olan sanatçı, İstanbul’da doğup büyüdü. Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı “Şehzade Cihangir” karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı. Güneşin Kızları dizisinde “Ali Mertoğlu” karakterini canlandırdı. Ayrıca oyuncu, 20 Ocak 2017’de vizyona giren Kötü Çocuk filminde “Meriç Tuna” karakterini canlandırdı.