Gündem

TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlar: Duyuru yapıldı!

TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlar için duyuru yapıldı. Yapılan yazılı duyuruda, TOKİ Konutlarında ikamet eden vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi neticesinde otobüs seferleri ile ilgili düzenleme yapıldı.

Ankara’da TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar için duyuru yapıldı. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, Karacaören TOKİ Konutlarında ikamet eden vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi neticesinde otobüsler ile ilgili düzenleme yapıldığı bildirildi.

EGO duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

Karacaören TOKİ Konutlarında ikamet eden vatandaşlarımızdan gelen taleplerin değerlendirilmesi neticesinde 443 hat numaralı Vakıf Mahallesi-TOKİ-Ulus-Sıhhiye güzergâhımız Kızılay (Bakanlıklar) durağına gidecek şekilde yeni revize edilmiştir. Revize edilen hatta, 12 Aralık 2022 tarihi itibarıyla 443 Vakıf Mahallesi-TOKİ-Ulus-Sıhhiye-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı flama adlandırmasıyla hizmet verilmeye başlanılacaktır.
Ayrıca 444 Sıhhiye-Ulus-Karaköy-Karacaören-Altınova-Gicik-Peçenek hat numaralı güzergâhımızın üzerinde bulunan Yeşilyurt (Yeni Mezarlık) Mezarlığı girişine 41851 durak numarası ile yeni bir durak alanı tanımlanmış ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.