GündemTeknoloji

TikTok Kullananlara Duyuru Yapıldı! O Özellik Geri Geldi

Sosyal medya uygulaması TikTok son zamanların en popüler uygulamalarından biri olmaya devam ediyor. Çin’de yaratılan video paylaşma uygulaması son zamanlarda dünyanın en çok kullanılan uygulaması oldu. Genç yaşlı her kesimden insanın kullandığı video paylaşma uygulaması yeni aldığı kararla o özelliği tekrar getirmeye kararı aldı.

Soru Cevap Özelliği Geri Geldi

Sık sık güncellemeler yapan uygulama fotoğraf ve video paylaşma platformu olan Instagramda da bulunan soru-cevap özelliğini kaldırma kararı almış kullanıcılarının tepkisi ile karşılaşmıştı. Sosyal medya devi TikTok yeni aldığı kararla soru-cevap özelliğini geri getirmeye hazırlanıyor. Kullanıcılar tarafından çok sevilen soru cevap özelliği tekrar geliyor.

Yeni Özellik TikTok’a Sor

TikTok kullanıcılarının severek ve sıklıkla kullandığı soru-cevap özelliği uygulama tarafından kaldırılmış, uygulama kullanıcıların eleştirisine maruz kalmıştı. Yapılan son güncellemede TikTok soru cevap özelliğini yeniden kullanıma açma kararı aldı. Instagram ile hayatımıza giren ve TikTok’ta gördüğümüz özellik yine kullanıma açılacak. Güncellenen soru-cevap özelliğinde kullanıcılar, özelliği profillerinde görünür yapıp yapmamaya kendileri karar verecek. Bunun yanı sıra soru-cevap özelliğini kullanan kullanıcılar filtreleme işlemi yaparak, bu sorulara kimin cevap vereceğini de seçebilecek. Çok sevilen bu özelliğin geri dönmesinin ardından TikTok bir özellik üzerinde çalıştığını da duyurdu. ‘TikTok’a Sor’ adlı yeni özellik ile Yalnızca kullanıcılara değil, platforma da soru sormak isteyenler için TikTok bu özelliği kullanıcıya sunmaya hazırlanıyor.