EkonomiGündem

Ticari Araç Satın Almak İsteyen Vatandaşlar Dikkat! Ford Ticari Araç Kampanyasında Bugün Son

Sıfır araç sahibi olmak isteyenler için Ford kampanyası, Tourneo Courier, Transit Courier, Tourneo Connect, Transit Connect, Tourneo Custom, Transit Custom, Transit Van, Transit Minibüs, Transit Kamyonet ve ticari araç modellerinde geçerli 100.000 TL, 12 ay, %0,49 faiz kampanyalarını duyurdu. Fordmodel ticari araç sahibi olmak isteyenler için 12 ay 0,49 faiz oranı vereceğini duyurdu. Ford resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kampanyalarını duyurdu. Sıfır araba sahibi olmak isteyenler için son gün  31 Ekim. Detaylı bilgi Ford yetkili satıcılarında.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Yasal garanti süresine ek olarak verilen 3 yıl boyunca sınırsız km üretici güvence süresi kampanya dahilinde satışı yapılan hafif ve orta ticari araçlar için uygulanacaktır. Kampanyadan yararlanan araçların periyodik bakım ve onarım işlemlerinin düzenli ve eksiksiz olarak müşterimiz tarafından yaptırılması gerekmektedir.

Minimum bakım aralığı kullanıcı el kitabında belirtilen aralıktır. Sarf malzemeleri ve ömürlü parçalar kapsam dahilinde değildir. Araç için taahhüt edilen üretici güvence süresi Türkiye sınırları içerisinde satılan ve kullanılan araçlar için geçerlidir. Ford Otosan kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
231 Ekim 2021 tarihine kadar geçerli belirtilen aylık %0,49 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 100.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 8.614,64 TL’dir.

Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 1.179,82 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı 0,6900%; yıllık toplam maliyet oranı 8,5890% olmaktadır.